Θοδωρής Αθερίδης:
Καλεσμένος στην εκπομπή "The 2night show" στον ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος μίλησε εφ' όλης της ύλης.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” στον ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος μίλησε για την καριέρα του, για το επάγγελμα του ηθοποιού, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Είμαι θέσει κωμικός, δεν με βλέπεις και γελάς. Είμαι θέσει γιατί δεν αντέχω τα δράματα πολύ ούτε στη ζωή μου. Φρόντισα όσοι είναι κοντά μου, στον περίγυρό μου, να έχουν αίσθηση του χιούμορ. Επειδή το δράμα με αγγίζει, πρέπει να το υπονομεύω. Φεύγει ο διάολος όταν γελάμε, νομίζει ότι γελάμε με αυτόν και φεύγει“, δήλωσε αρχικά αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Σχολιάζοντας γενικότερα το επάγγελμα του ηθοποιού, ανέφερε:

Το επάγγελμα καταρχάς είναι αυτό. Το κανονικό είναι οι ηθοποιοί να μην έχουν λεφτά, να παλεύουν με 3 και 4 δουλειές για το νοίκι, να μην χτυπάει ποτέ το τηλέφωνο, να ζητάνε δουλειά και στο τέλος να πεθαίνουν και στην ψάθα. Αυτό γίνεται και με τους διάσημους. Τώρα, το ότι μέσα σε αυτό το επάγγελμα υπάρχει φως, ομορφιά και γοητεία είναι στοιχεία της δουλειάς, αλλά δεν αλλάζει κάτι, γιατί και αυτοί πολύ συχνά πεθαίνουν στην ψάθα.

Το φως είναι στοιχείο της δουλειάς. Οι ηθοποιοί δεν είναι επιχειρηματίες. Εκείνοι που έκαναν λεφτά από παραγωγές είναι μετρημένοι. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Σκληρό, αλλά είναι επιλογή που την ξέρεις εξαρχής, είναι επάγγελμα ζωής, είναι επάγγελμα αγάπης, δηλαδή θέλεις να ζεις με αυτόν τον τρόπο“.

Ο λόγος που ανησυχούσα όταν έκανα το παιδί μου μου είναι ότι ήμουν ηθοποιός. Τελικά μου τα έφερε καλά η τύχη και η ζωή. Το ότι τελικά μεγάλωσα την κόρη μου από αυτή τη δουλειά, δεν παίζεται“, πρόσθεσε.

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε, επίσης, για το πέρασμα του χρόνου, δηλώνοντας πως δεν πανικοβάλλεται με αυτό. “Καταλαβαίνω ότι δεν θα με πανικοβάλλει ο χρόνος για μια ζωή γιατί χαλαρώνω με το ότι μεγαλώνω, πηγαίνω με το ποτάμι της ζωής“, είπε σχετικά. Όσον αφορά τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη ανέφερε πως αποδείχθηκε ότι είναι συντροφικός άνθρωπος.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Θοδωρή Αθερίδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1