Survivor 5: Ο παίκτης που παραβίασε κανόνα του παιχνιδιού και οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση. [Βίντεο]

Μεγάλη αμηχανία επικράτησε στο συμβούλιο του νησιού του Survivor 5 στον ΣΚΑΙ χθες βράδυ (Δευτέρα 24/1), καθώς ο Γιώργος Λιανός έκανε μία ξαφνική ανακοίνωση.

Στην αρχή του συμβουλίου και πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία των Μαχητών οι οποίοι ηττήθηκαν στον αγώνα ασυλίας από τους Διάσημους, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως ένας από τους παίκτες της ομάδας παραβίασε έναν κανόνα του Survivor 5.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Ο λόγος για τον Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος σύμφωνα με τον παρουσιαστή, πήρε ένα ποτήρι καφέ από τους ανθρώπους της παραγωγής και παρά τις συστάσεις τους, το ήπιε.

Η κατανάλωση τροφίμων ή ροφημάτων εκτός των επάθλων του Survivor 5 και όσων βρίσκουν στην παραλία τους οι παίκτες, απαγορεύεται ρητά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Γιάννης Τσολάκης θα πρέπει να δεχτεί την ποινή του, που θα είναι να μείνει εκτός των επάθλων που θα πάρει η ομάδα του στα τρία αγωνίσματα που θα ακολουθήσουν.

Survivor 5: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μπροστά στα μάτια ανθρώπων της παραγωγής, ο Γιάννης πήρε ένα ποτήρι καφέ που βρισκόταν στον χώρο των γυρισμάτων και παρά τις υποδείξεις των ανθρώπων της παραγωγής, δεν το άφησε. Tο χρησιμοποίησε πίνοντας καφέ. Αυτό είναι παράβαση των κανονισμών και δεν μπορεί να μείνει χωρίς ποινή. Η ποινή για τον Γιάννη Τσολάκη είναι ότι στα τρία επόμενα έπαθλα τα οποία θα κατακτήσει η ομάδα των Μαχητών, είτε έπαθλα φαγητού είτε επικοινωνίας, δεν θα συμμετέχει“.

Survivor : Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Θανάσης Βισκαδουράκης, Σοφιάνα Αβραμάκη, Αθηνά Ευμορφιάδη και Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση οι οποίοι προέκυψαν στο συμβούλιο του Survivor. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είχε βγει υποψήφιος από την ψηφοφορία των παικτών, η δεύτερη υποψήφια είναι η Σοφιάννα Αβραμάκη. Η Μυριέλλα Κουρεντή που είχε κερδίσει το αγώνισμα της ασυλίας υπέδειξε την Αθηνά Ευμορφιάδη ενώ ο Σάββας Κάλφας έστειλε στον τάκο την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;