Survivor 5: Η Μυριέλλα Κουρεντή έκλεψε αντικείμενα από το Συμβούλιο - Ο λόγος που παραβίασε τους κανόνες
Η Μυριέλλα Κουρεντή παραβίασε τους κανόνες του Survivor 5 και έκλεψε αντικείμενα από το Συμβούλιο του νησιού.

Στα τελευταία επεισόδια του Survivor 5 έχουμε παρακολουθήσει το τέλος μίας σχέσης που έχει δημιουργηθεί στο ριάλιτι επιβίωσης και μας έχει κάνει όλους να τη συζητάμε. Πρόκειται για τη σχέση ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και την Μυριέλλα Κουρεντή.

Η σχέση ανάμεσα στους δύο παίκτες του ριάλιτι φαίνεται, όμως, να έχει φτάσει στο τέλος της και, ιδιαίτερα, από την πλευρά του αγρότη. Από την άλλη μεριά, η παίκτρια των Διάσημων ποτέ δεν κατάφερε να πει όσα ήθελε στον παίκτη των Μαχητών, με αποτέλεσμα να ψάχνει τρόπο για να του εξηγήσει όλα όσα νιώθει.

Για τον λόγο αυτό, η Μυριέλλα έκλεψε χαρτί και μολύβι από το τελευταίο Συμβούλιο του νησιού, με στόχο να γράψει ένα γράμμα για τον Κατσαούνη και να του το δώσει. Αυτό, όμως, είναι αντίθετο με τους κανόνες του Survivor 5.

Όπως δήλωσε η ηθοποιός:

“Χθες μετά το Συμβούλιο κατάφερα και έκλεψα αυτά. Σκοπεύω να γράψω ένα γράμμα στον Γιώργο τον «Τσακατσούκα» γιατί θέλω να του εξηγήσω κάποια πράγματα που δεν με άφησε ποτέ να του τα εξηγήσω. Τα έχει πάρει εντελώς διαφορετικά από ότι είναι στην πραγματικότητα.”

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1