Survivor 5: Η είσοδος των νέων παικτών - Ποια ομάδα κέρδισε το αγώνισμα
Νέοι παίκτες εισέβαλαν στο Survivor 5 και η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού στο πρώτο αγώνισμα της εβδομάδας.

Το βράδυ του Σαββάτου, στο Survivor 5 παρακολουθήσαμε την είσοδο νέων παικτών, αλλά και το πρώτο αγώνισμα για τη νέα εβδομάδα. Οι τρεις νέες προσθήκες προκάλεσαν εκπλήξεις και αντιδράσεις από τους παίκτες.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την είσοδο των νέων παικτών, οι οποίοι εισήλθαν με φόρα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη, την Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου και τον Ανδρέα Ματθαιακάκη. Ο πρώτος ενσωματώθηκε αμέσως στην ομάδα των Διασήμων, ενώ οι δύο άλλοι σε εκείνη των Μαχητών.

Αρχικά, ο Άρης Σοϊλέδης δήλωσε:

“Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι σε αυτό το όμορφο μέρος. Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρουμε νίκες όσο πιο πολλές μπορούμε. Ως μέλος ομάδας όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει να λειτουργώ σε ομάδα και αυτό θα κάνω και τώρα.

Θα δώσω τα πάντα, να είναι σίγουροι οι συμπαίκτες μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πάρουμε νίκες.”

Η 24χρονη Θωμαΐς Εμμανουηλίδου δήλωσε πως ήρθε Survivor 5 αποφασισμένη να ζήσει αυτήν την τόσο έντονη εμπειρία. Επίσης, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης μοιάζει να γνωρίζει πολύ καλά πώς να «διαβάζει» τους ανθρώπους, αφού έχει κερδίσει πολλά χρήματα παίζοντας επαγγελματικά πόκερ και δεν μπορεί με τίποτα και για κανένα λόγο να δεχθεί την όποια ήττα.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στους νέους παίκτες του Survivor, για την πρώτη εβδομάδα θα έχουν και οι τρεις ασυλία αλλά θα πρέπει να αγωνιστούν κανονικά με τις ομάδες του.

Μετά την είσοδο των νέων παικτών, παρακολουθήσαμε και το πρώτο αγώνισμα για τη νέα εβδομάδα στο Survivor 5. Μαχητές και Διάσημοι κλήθηκαν να αναμετρηθούν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, όπου ήρθαν να προστεθούν νέοι παίκτες και στις δυο ομάδες. Τελικά, οι Διάσημοι ήταν εκείνη που πήραν με άνεση τη νίκη. Και κέρδισαν το έπαθλο του φαγητού.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;