Ακόμα μία καθυστέρηση για τις δύο νέες ταινίες
Νέα καθυστέρησε για τις δύο τελευταίες ταινίες του "Mission: Impossibel".

Ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά franchise είναι το “Mission: Impossible“. Η σειρά ταινιών με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise έχει μετατραπεί σε μία από τις πιο επικερδείς σειρές ταινιών δράσης και οι φανς περιμένουν με ανυπομονησία τα δύο τελευταία κεφάλαια. Δηλαδή, την έβδομη και την όγδοη ταινία. Όμως, θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα!

Η έβδομη και η όγδοη ταινία της κινηματογραφικής σειράς “Mission: Impossible” με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise θα καθυστερήσουν για αρκετούς μήνες να κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Αυτό ανακοίνωσε επίσημα η εταιρεία παραγωγής Paramount Pictures και Skydance.

Το “Mission: Impossible 7” είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο του 2022 και θα ακολουθούσε το “Mission: Impossible 8” τον Ιούλιο του 2023. Τελικά, οι νέες ημερομηνίες που θα μεταφερθούν οι δύο ταινίες είναι η 14η Ιουλίου 2023 για την έβδομη ταινία της σειράς και η 28η Ιουνίου 2024 για την όγδοη ταινία.

Όπως αναφέρει η κοινή δήλωση των δύο εταιρειών παραγωής:

“Μετά από πολύ σκέψη, η Paramount Pictures και η Skydance αποφάσισαν να αναβάλουν την πρεμιέρα των ταινιών “Mission: Impossible 7 & 8” ανταποκρινόμενες στις καθυστερήσεις που σημειώθηκαν εξαιτίας της συνεχιζόμενης πανδημίας.”

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;