Ένα viral βίντεο δείχνει τον Tom Cruise να
Ο σωσίας του Tom Cruise δημιούργησε ένα χιουμοριστικό σποτάκι για τις αμερικάνικες εκλογές 2020 που θα σε κάνει να πιστεύεις ότι ο γνωστός ηθοποιός θα ασχοληθεί με την πολιτική!

Πολλές φορές έχουμε δει σταρ του Hollywood να ασχολούνται με την πολιτική και από ότι φαίνεται από ένα viral βίντεο που κυκλοφορεί στο YouTube, o επόμενος θα είναι ο Tom Cruise. Μάλιστα, το εν λόγω βίντεο τον θέλει να κατεβαίνει ως αντίπαλος του Donald Trump στις αμερικάνικες εκλογές 2020. Ή μήπως δεν είναι έτσι;

Αν είναι να κρίνουμε από ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσω του Youtube, τις τελευταίες ώρες, έτσι φαίνεται. Στο σποτάκι αυτό ακούγεται, μάλιστα, να περιγράφει τα σχέδιά του και τα οράματά του λεπτομερώς. Όμως, αν το προσέξεις λίγο παραπάνω θα δεις ότι, ίσως, να μην είναι ο γνωστός ηθοποιός.

Φαίνεται πως πρωταγωνιστής του βίντεο είναι ο ηθοποιός Μάιλς Φίσερ. Ο οποίος μοιάζει με τον γνωστό σταρ σαν δύο σταγόνες νερό!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ντουμπλάρει τον Tom Cruise. Το έχε κάνει και στο παρελθόν και, μάλιστα, πριν από 11 χρόνια στην ταινία “Superhero Movie”.

Ο Μάιλς Φίσερ δεν έχει καταφέρει να κάνει μεγάλη καριέρα στην υποκριτική και δοκίμασε τις δυνάμεις του ως επιχειρηματίας, ιδρύοντας την Bixby Coffee. Κάνει βόλτες στους δρόμους του Λος Άντζελες με ένα όχημα, που έχει μετατρέψει σε κινητή καφετέρια και σερβίρει ζεστό Espresso στους πελάτες του. Την επιχείρηση αυτή την έχει επεκτείνει, καθώς, πουλάει μέσω διαδικτύου ψημένους κόκκους καφέ.

Η ομοιότητά του με τον γνωστό ηθοποιό του Hollywood ήταν αυτό που τον ενέπνευσε να γυρίσει ένα χιουμοριστικό εκλογικό σποτάκι. Στο σποτάκι αυτό ασκεί κριτική στο αμερικανικό εκλογικό σύστημα.

Ο Φίσερ επιστρατεύει απατηλά επιχειρήματα για να πείσει τους ψηφοφόρους να τον στηρίξουν στην προεκλογική εκστρατεία και να πάρει τη θέση του στον Λευκό Οίκο. Εμφανείς είναι και η κριτική του προς τον Trump. Μάλιστα, η παρωδία του αυτή έχει βρει μεγάλη απήχηση και μέχρι στιγμής το βίντεο στο YouTube έχει δεχθεί πάνω από δύο εκατ. επισκέψεις.

Δες το εν λόγω χιουμοριστικό προεκλογικό κλιπ!

Δες ακόμα: Στέφανος Τσιτσιπάς: Η φωτογραφία με Μποργκ, Nadal και Federer που έγινε viral

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;