Βιαστής ιερέας: Έβαζε την ανήλικη να εξομολογηθεί και μετά τη βίασε - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της 16χρονης
Βιαστής ιερέας: Ο ρασοφόρος κακοποιητής έλεγε στο μικρό κορίτσι πως κανείς δεν θα την πιστέψει.

Συγκλονίζει το πανελλήνιο και σοκάρει την κοινή γνώμη η υπόθεση του βιασμού στα Κάτω Πατήσια από τον 37χρονο ιερέα με θύμα του ένα ανήλικο κορίτσι. Οι βιασμοί ήταν συνεχόμενοι, με τον πάτερ να εκμεταλλεύεται την παρουσία του κοριτσιού στο κατηχητικό.

Οι βιασμοί ξεκίνησαν από τα τέλη του 2019 και σταμάτησαν μετά από 5 μήνες, όπου η -τότε 13 ετών- έφηβη έφυγε από το κατηχητικό. Ο εν λόγω ιερέας όμως βιντεοσκοπούσε τις στιγμές ασέλγειας στο μικρό κορίτσι. Όταν είδε τον εαυτό της στην οθόνη ξέσπασε σε λυγμούς.

Η ανήλικη τον έβλεπε και λιποθυμούσε από φόβο, αλλά μια ταινία που μιλούσε για τις παιδικές κακοποιήσεις την παρακίνησε να λύσει τη σιωπή της. Εκείνος της έλεγε χαρακτηριστικά πως αν μιλήσει θα εκτεθεί και κανείς δεν θα την πιστέψει. Έλα όμως που όλοι την πιστεύουμε!

Οι αποκαλύψεις της μικρής κοπέλας ανατριχιάζουν και τον πιο ψύχραιμό άνθρωπο. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει στις μαρτυρίες της, ο ιερέας της έλεγε: «Μου έλεγε ότι δεν είναι μόνο πνευματικός μου πατέρας, ότι μπορώ να τον βλέπω και σαν πατέρα μου κανονικό, ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ για όλα, για τα μυστικά μου και για τα ερωτικά. Στο πρόσωπο μου θα βλέπεις τον πατέρα σου και τον δάσκαλό σου»».

Mάλιστα, ο κατηγορούμενος που διώκεται για βιασμόκατάχρηση σε ασέλγειααποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό φέρεται να πρόσθεσε πως: «Ό,τι γίνεται μένει εδώ, για τους δυο μας και δεν το λες πουθενά γιατί δεν θα σε πιστέψει κανείς και θα εκτεθείς και εσύ και η οικογένειά σου μου έλεγε».

Την έβαζε να εξομολογηθεί και μετά τη βίαζε: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιαστή με τα ράσα

Στον ιερέα ασκήθηκε βαριά κακουργηματική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση ανήλικου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος Σ.Β, που είναι πατέρας τριών παιδιών πήρε προθεσμία για να /απολογηθεί την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί. 

Ο 37χρονος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοριτσιού, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένα συνεσταλμένο παιδί από θεοσεβούμενη οικογένεια. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σάτυρος ρασοφόρος φέρεται πως την έβαζε να του στέλνει φωτογραφίες από διάφορα σημεία του σώματος της ενώ και ο ίδιος έστελνε το μόριο του. Ήταν δε, τέτοια η ψυχολογική πίεση που της ασκούσε που η μαθήτρια έφθασε σε σημείο να βλέπει τον σάτυρο ρασοφόρο και να λιποθυμάει από τον φόβο της.

Σύζυγος ιερέα: Δεν μπορούμε να πούμε κάτι ακόμα, είμαστε σε πολύ ευάλωτη κατάσταση

Στην πρώτη της δήλωση, μετά την καταγγελία σε βάρος του ιερέα για τον βιασμό ανήλικης, η σύζυγός του είπε σε δημοσιογράφους τα εξής: «Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα απαντήσουμε μόνοι μας. Δυστυχώς, δεν θέλουμε να απαντήσουμε σε κάτι και δεν μπορούμε να απαντήσουμε πουθενά ακόμα. Είμαστε σε πολύ ευάλωτη κατάσταση».

Πατέρας ιερέα: Με πήρε τηλέφωνο κι έκλαιγε

«Με πήρε τηλέφωνο μέσα από τη ΓΑΔΑ με κλάματα, δεν ξέρω τι γίνεται καθόλου. Είμαι μέσα και δεν ξέρω τι να κάνω» ανέφερε ο πατέρας του ιερέα.
«Τα μεγάλωσα μόνος μου τα παιδιά, τέσσερα αγόρια μια κόρη, με εγκατέλειψε η πρεσβυτέρα εδώ και 37 χρόνια λόγω σύναψης σχέσεως με τρίτο πρόσωπο, παντρεύτηκε, τη στεφάνωσα και πριν από 10 χρόνια πέθανε» πρόσθεσε.

«Μπαμπά σώσε με, είμαι μέσα. Δεν ξέρω γιατί ακόμη» σημείωσε ο πατέρας του φερόμενου δράστη συμπληρώνοντας πως ο ίδιος εξεπλάγην. «Έχει τρία παιδιά ο μεγάλος 10 ετών, 7 στα 8 ο δεύτερος και το μικρό 1 και κάτι. Πέφτω από τα σύννεφα» κατέληξε.

Πηγή φωτογραφιών: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1