Κάτω Πατήσια: Στον ανακριτή ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης
Κάτω Πατήσια: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της 16χρονης!

Σοκ προκαλεί η είδηση του βιασμού κατ’ εξακολούθηση μιας ανήλικης κοπέλας από ιερέα στα Κάτω Πατήσια. Πρόκειται για τον 37χρονο Σ.Β., ιερέα της εκκλησίας Αγίου Δημητρίου Όπλων στα Κάτω Πατήσια, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα (20/1) από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και κατηγορείται για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Η καταγγελία έγινε από τους γονείς της 16χρονης που βρήκε το κουράγιο να τους αποκαλύψει τα όσα βίωνε για πέντε μήνες στο κατηχητικό από τον σάτυρο ρασοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για περιστατικό που συνέβη κατ΄εξακολούθηση πριν από 3 χρόνια (το διάστημα 2019-2020) όταν το θύμα ήταν 13 ετών. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το παιδί, πήγε στο κατηχητικό μετά από προτροπή της θείας του.

Ο ιερέας οδηγήθηκε σήμερα (21/1) στον ανακριτή

Ο 37χρονος ιερέας είναι πατέρας τριών παιδιών, με καταγωγή από την επαρχία όπου και υπηρέτησε αρχικά, μετά την αποφοίτησή του από εκκλησιαστικό ΙΕΚ επί επτά χρόνια και ακολούθως μετέβη στην Αθήνα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρασοφόρος στην αρχή ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από το παιδί, ενώ ο ίδιος το «βομβάρδιζε» με πορνογραφικό υλικό και φωτογραφίες των γεννητικών του οργάνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;