Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης
Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, το πόρισμα από τις τοξικολογικές φαίνεται να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA που προβλήθηκε σήμερα, Τρίτη, το απόγευμα, βγήκαν τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης κοπέλας, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που αναμένονται επισήμως τις επόμενες ημέρες ή και ώρες, επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του θύματος που ισχυρίστηκε ότι την νάρκωσαν και έπειτα την βίασαν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ του MEGA τα αποτελέσματα των τοξικολογικών έδειξαν ότι εκτός από αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα. Οι συγκεκριμένες ουσίες μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.

Το θύμα έχει δηλώσει στις Αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, αλλά όχι σε τέτοια ποσότητα που να μην μπορεί να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της. Έτσι, από την πρώτη στιγμή η κοπέλα υποστήριξε ότι κάτι της έριξαν στο ποτό της προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της.

Υπενθυμίζεται, ότι ο δικηγόρος της 24χρονης είχε αναφέρει ότι αν η τοξικολογική δείξει ότι η κοπέλα είχε ναρκωθεί όπως και έδειξε βάσει του ρεπορτάζ, τότε το κατηγορητήριο θα αναβαθμιστεί φτάνοντας μέχρι και τα ισόβια για τους δράστες.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
78'
2 - 1
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
'
80 - 82
BARC
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;