Survivor spoiler 5/1: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο;
Survivor spoiler: Μάχες στο νερό αναμένεται να δούμε απόψε.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 4/1 έγιναν γνωστοί οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για τη δεύτερη εβδομάδα του Survivor 5.

Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και νικητές αναδείχθηκαν και πάλι οι πρώτοι με σκορ 10-7. Έτσι, στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, οι ηττημένοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον δεύτερο παίκτη από την ομάδα τους που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός, αφού καταμέτρησε τις ψήφους, ανακοίνωσε ότι στον… τάκο μαζί με τον Βαλάντη θα βρεθεί και η Μυριέλλα Κουρεντή, καθώς συγκέντρωσε 6 ψήφους. Στη συνέχεια ο Γιάννης Χατζηγεωργίου που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, διάλεξε τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση που είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Κάπως έτσι, συμπληρώθηκε το «παζλ» με τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Survivor spoiler 5/1: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο;

Σύμφωνα με το τρέιλερ του ΣΚΑΪ απόψε αναμένεται να δούμε έναν υγρό στίβο μάχης, μάχες μέσα στο νερό που θα καταλήξουν σε δυναμικές στάσεις και τελικό στόχο με ροδέλες. Αυτές πρέπει να μπουν στο στόχο.

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο απόψε αναμένεται να γίνει το 3-0 των Μπλε αυτή την εβδομάδα που έχουν πάρει «μονότερμα» τους Διάσημους και τα spoilers λένε πως θα έχουμε χατ τρικ για τους Μαχητές. Μένει να δούμε αν θα αλλάξει κάτι μέχρι το βράδυ.

Κοντός ψαλμός αλληλούια. 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;