Survivor 5: Σαρωτική νίκη των Μαχητών, ένταση στους Διάσημους - Ο πρώτος υποψήφιος
«Κόλαση» το Survivor 5...

Με το μεγαλύτερο ως τώρα σκορ στο Survivor 5 ηττήθηκαν οι Διάσημοι και ο Βαλάντης μαζί με την Αθηνά έριξαν το… «ανάθεμα» στη Μυριέλλα και τον Γιώργο. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει ήδη «φουντώσει» για τα καλά…

Βέβαια, μύριζε ήδη… μπαρούτι από νωρίς στην ομάδα των Διασήμων, με την ατμόσφαιρα να είναι τεταμένη, την οποία επιβάρυνε περαιτέρω και η βαριά ήττα με 10-3 από τους Μαχητές.

“Άναψαν” τα αίματα στο συμβούλιο – Ξανά υποψήφιος ο Βαλάντης

Πείνα, κούραση αλλά και ήττα σε αγώνισμα και μάλιστα με ευρύ σκορ, είναι δεδομένο ότι θα ανάψει τα αίματα στην ομάδα που δεν κέρδισε. Έτσι έγινε και στους Διάσημους, με τον Βαλάντη να σπεύδει να χρεώσει την ήττα με 10-3 από τους Μαχητές σε έλλειψη συγκέντρωσης της ομάδας του, εξαιτίας της βοήθειας που παρείχε ο Γιώργος Κατσαούνης (Μαχητές) στη Μυριέλλα Κουρεντή (Διάσημοι).

“Κόλαση” στο συμβούλιο του “Survivor 5” με τον Βαλάντη να στρέφει τα βέλη του προς Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη. Ο τραγουδιστής αναδείχθηκε για δεύτερη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Υπάρχει ένα θέμα που νομίζω ότι ενοχλεί τις κοπέλες μας με έναν παίκτη από την απέναντι ομάδα που συμπαθεί μια παίκτρια μας. Να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη! Όταν παίζουμε αγώνα δεν ασχολούμαστε με τα προσωπικά μας, ούτε νομίζω πως θα πρέπει να έχουμε πολλά πολλά με τους συμπαίκτες μας. Κοιτάμε την επιβίωση τη δική μας, αυτό είναι το παιχνίδι. Η Μυριέλλα δεν ήταν καλά αλλά δεν μπορεί να έρχεται ένας παίκτης από την απέναντι ομάδα και να την παίρνει αγκαλιά. Δεν μου αρέσει εμένα αυτό», είπε ο Βαλάντης και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, τόσο από την 34χρονη ηθοποιό, όσο και από τον Γιώργο Κατσαούνη.

Ο Βαλάντης, μάλιστα, ζήτησε σε έντονο ύφος τον λόγο από τον Γιώργο Κατσαούνη, ρωτώντας τον ευθέως αν του αρέσει η Μυριέλλα Κουρεντή και αν την φλερτάρει, αλλά δεν πήρε απάντηση.

Το μέρος του Βαλάντη πήραν ο Γιώργος Πιλίδης, η Αθηνά Ευμορφιάδη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά το περιστατικό στο οποίο ο αντίπαλος πλησίασε την συμπαίκτριά τους στον πάγκο (κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος) και την βοήθησε επειδή βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;