Survivor 5: Κατέρρευσε ο Βαλάντης - Τι συνέβη
Survivor 5: Ο Βαλάντης χρειάστηκε τη βοήθεια γιατρού κι αποχώρησε από τον στίβο μάχης.

Οι εντάσεις, οι αψιμαχίες και τα ντέρμπι στα αγωνίσματα και στους στίβους μάχης δεν έλειψαν  στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από μια νίκη.

Οι Μπλε κέρδισαν το αγώνισμα επάθλου, ενώ οι Κόκκινοι κέρδισαν στα Παιχνίδια Ερωτήσεων

Κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού αγωνίσματος ο Βαλάντης ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία στον στίβο μάχης. Κατά τη διάρκεια της κούρσας με αντιμέτωπο τον Σταμάτη Καλαφατά, έμεινε από δυνάμεις.

Ο τραγουδιστής δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσει και έχασε από τον αντίπαλό του. Αφού τελείωσε ο αγώνας, ο παίκτης των Διάσημων είχε καταρρεύσει. Οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον βοηθήσουν, τοποθετώντας τον ξαπλωμένο στον πάγκο, καθώς είχε χαμηλή πίεση, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η βοήθεια γιατρού, που του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

“Παιδιά είμαι καλά, έσκασα”, είπε ο Βαλάντης, ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα σηκώθηκε και έδειξε να έχει συνέλθει.

Μοιρασμένα τα βραβεία για τις δύο ομάδες στον Άγιο Δομίνικο την Κυριακή, καθώς Μπλε και Κόκκινοι δεν έφυγαν με άδεια χέρια στα αγωνίσματα του Survivor 5.

Σπουδαία ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για το έπαθλο. Ο Γιώργος Λιανός, αφού πρώτα θύμισε στους παίκτες ότι «αυτό είναι το πιο δύσκολο Survivor όλων των εποχών» τους αποκάλυψε τι θα έπαιρνε η νικήτρια ομάδα και, η αλήθεια είναι πως υπήρξε μια καταρχήν απογοήτευση.

Οι Μαχητές λοιπόν επέστρεψαν στην παραλία τους έχοντας το έπαθλο και όντες έτοιμοι να εξερευνήσουν τον δομινικανό βυθό για κάτι βρώσιμο, ωστόσο στην επόμενη δοκιμασία, τα αγαπημένα Παιχνίδια της Καραϊβικής, οι Διάσημοι είχαν την απάντηση.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στο πρώτο για φέτος Παιχνίδι Ερωτήσεων, τους αποκάλυψε το λαχταριστό έπαθλο, που ήταν ένα τριπλό τοστ για κάθε νικητή και τους… έριξε στη μάχη.

Μετά από… τρελές ερωτήσεις και πολύ γέλιο, νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι με σκορ 7-5 και απήλαυσαν το βραδινό τους με μεγάλη ευχαρίστηση, πριν αποσυρθούν εκ νέου για την παραλία τους.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;