Survivor 5: Οικειοθελής αποχώρηση - βόμβα
Survivor 5: Ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Οι εντάσεις συνεχίζονται στο Survivor 5 με τους Διάσημους να αντιμετωπίζουν σημαντικό θέμα με την πείνα και τις συνεχόμενες ήττες. Ο Βαλάντης βρίσκεται στο στόχαστρο των περισσότερων συμπαικτών του και βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ εκείνος τα έχει βάλει με την Μυριέλλα Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη.

Ο 46χρονος τραγουδιστής έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο των συζητήσεων, λόγω του έντονου χαρακτήρα του και των αντιπαραθέσεων στις οποίες έχει εμπλακεί.

Σύμφωνα με διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, ο Βαλάντης δεν θα χρειαστεί να αναμετρηθεί με άλλους υποψήφιους, καθώς έχει ήδη αποχωρήσει από το νησί, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, κάτι που θα δούμε σε επόμενα επεισόδια, πιθανότατα.

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είναι ο παίκτης που έχει αποχωρήσει οικειοθελώς κι όχι ο ερμηνευτής.

Σημειώνεται ότι επειδή και πέρσι είδαμε πολλές αποχωρήσεις, οι οποίες έγιναν οικειοθελώς, φέτος ο Ατζούν στην ρήτρα των συμβολαίων έβαλε ότι οι παίκτες μπορούν να φύγουν μόνο εάν έχουν πρόβλημα υγείας και πάρουν χαρτί από τον γιατρό.

Για αυτόν και μόνο τον λόγο ο Βαλάντης μπόρεσε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο!

Ο τραγουδιστής φαίνεται όντως να δυσκολεύεται στον στίβο μάχης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως πρόσφατα είχε κάνει ένα χειρουργείο, γι’ αυτό και δεν έχει αρκετή δύναμη στα αγωνίσματα.

Survivor Spoiler: Η ομάδα που θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία

Απόψε, 4/1, θα παρακολουθήσουμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, με τα spoilers να θέλουν τους Διάσημους να είναι στο καναβάτσο και να δέχονται ακόμα μια ήττα από τους Μαχητές που αναμένεται να τους δούμε ξανά να πανηγυρίζουν και να πηγαίνουν ως απλοί παρατηρητές στο Συμβούλιο του Νησιού.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;