"Survivor 5": Το ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη, το Twitter, η ένταση στους Διάσημους και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο “Survivor 5” φαίνεται να αρχίζει να δημιουργείται ένα ειδύλλιο. Έτσι, ενώ πέρυσι το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μονοπώλησε το ειδύλλιο του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, στον φετινό κύκλο του Survivor, φαίνεται πως το ενδιαφέρον θα τραβήξει η σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κατσαούνης απέδειξε ότι είναι ιππότης για τη Μυριέλλα καθώς όταν εκείνη «λύγισε» κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, μη μπορώντας να αναπνεύσει, εκείνος έτρεξε στο πλευρό της για να δει τι συνέβη και την σήκωσε στα χέρια για να τη βγάλει εκτός στίβου μάχης.

«Εγώ είμαι εδώ» της έλεγε σε μια προσπάθεια να την ηρεμήσει καθώς η ηθοποιός είχε βάλει τα κλάματα. Εκείνη τον κοιτούσε μέσα στα μάτια και έπαιρνα βαθιές ανάσες.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Twitter: Δεν φάνηκε να πείστηκε από το ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη

Οι χρήστες του Twitter που παρακολούθησαν το τρυφερό ενσταντανέ της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη δεν φάνηκε να πείστηκε από την ερμηνεία της ηθοποιού.

 

 

 

Βαλάντης: Tα έβαλε με την Μυριέλλα Κουρεντή για το ειδύλλιο με τον Κατσαούνη

Άνω κάτω έγιναν οι «Διάσημοι» στο επεισόδιο του «Survivor» που προβλήθηκε χθες, Δευτέρα (03/01) στον ΣΚΑΪ, καθώς ο Βαλάντης, που αναδείχθηκε και υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα, στοχοποίησε τη σχέση που έχουν η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης.

Μετά τη λήξη του αγωνίσματος, ο Βαλάντης βγήκε εκτός εαυτού αφήνοντας αιχμές τόσο για τη Μυριέλλα Κουρεντή όσο και για τον Γιώργο Κατσαούνη, λέγοντας:

«Υπάρχει ένα θέμα που νομίζω ότι ενοχλεί τις κοπέλες μας με έναν παίκτη από την απέναντι ομάδα που συμπαθεί μια παίκτριά μας. Να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη! Όταν παίζουμε αγώνα, δεν ασχολούμαστε με τα προσωπικά μας, ούτε νομίζω πως θα πρέπει να έχουμε πολλά πολλά με τους συμπαίκτες μας. Κοιτάμε την επιβίωση τη δική μας, αυτό είναι το παιχνίδι. Η Μυριέλλα δεν ήταν καλά, αλλά δεν μπορεί να έρχεται ένας παίκτης από την απέναντι ομάδα και να την παίρνει αγκαλιά. Δεν μου αρέσει εμένα αυτό».

Από την πλευρά της, η Μυριέλλα Κουρεντή είπε:

«Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι άδικο, με εκθέτεις χωρίς λόγο γιατί δεν έχω κάνει τίποτα. Όλα είναι πλατωνικά. Όλα είναι φιλικά. Δεν έχει συμβεί τίποτα και δεν έχω παραβεί κανέναν κανόνα».

Το συμβούλιο του Νησιού

Κατά το Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε, οι τόνοι ανέβηκαν εκ νέου, με τον Βαλάντη να ισχυρίζεται πως η Μυριέλλα Κουρεντή θα ήθελε να αλλάξει ομάδα και να πάει στους «Μαχητές», κάτι που αρνήθηκε κατηγορηματικά η ηθοποιός.

Πάντως, με το θέμα που ανέφερε ο Βαλάντης, συμφώνησαν η Αθηνά Ευμορφιάδη και ο Γιωρίκας Πηλίδης, ενώ την πλευρά της Μυριέλλας Κουρεντή πήρε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ο Γιώργος Κατσαούνης σε μία πανδαισία εκφράσεων, που περιλάμβανε ρήσεις ακόμα και από το Ευαγγέλιο, είπε σε έντονο ύφος στον Βαλάντη πως δεν θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν για το ποιους θα συναναστρέφεται.

Όσον αφορά τη διαδικασία της ψηφοφορίας, οι «Διάσημοι» υπέδειξαν τον Βαλάντη ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση με οκτώ ψήφους, ενώ από τη διαδικασία της ψηφοφορίας εξαιρέθηκε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου που νωρίτερα είχε κερδίσει ατομική ασυλία.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
 1