Ο George R. R. Martin δίνει την έγκρισή του για τη νέα σειρά
Μέσα από το ιστολόγιό του, "Not a Blog", ο George R. R. Martin μιλάει με ενθουσιασμό για το prequel του "Game of Thrones", "House of Dragon".

Το “Game of Thrones” έχει αποδειχθεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του HBO και για αυτό το γνωστό κανάλι, η Warner Bros. και η streaming πλατφόρμα HBO Max, προσπαθούν να μπουν βαθύτερα στον κόσμο που έχει δημιουργήσει ο George R. R. Martin. Η πρώτη αυτή προσπάθεια έρχεται με το πολυαναμενόμενο prequel του της επιτυχημένης σειράς, “House of Dragon“, που θα κυκλοφορήσει το 2022. Μάλιστα, το πρώτο prequel έχει ήδη κερδίσει την έγκριση του πιο αξιοσέβαστου θεατή της, του δημιουργού αυτού του κόσμου, του George R. R. Martin.

Ο Αμερικανός συγγραφέας αποκάλυψε σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιό του ότι έχει δει μία “πρόχειρη κόπια του πρώτου επεισοδίου” του “House of the Dragon”, της σειράς prequel του “Game of Thrones” και αποτελεί μία μεταφορά στην τηλεόραση του βιβλίου του “Fire & Blood” του 2018. Ο γνωστός και δημοφιλής συγγραφέας έγραψε ότι “το λάτρεψε”.

Η σειρά του “House of the Dragon” είναι σύμφωνα με το IMDb.com η πιο αναμενόμενη νέα σειρά.  Το spinoff prequel διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από τον πόλεμο για τον «Σιδερένιο Θρόνο» στην επική σειρά φαντασίας «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» («A Song of Ice and Fire») του Martin, στην οποία βασίστηκε το “Game of Thrones”. Εξιστορεί την άνοδο του Οίκου των Ταργκάριεν στην εξουσία στα Επτά Βασίλεια του Γουέστερος.

Ο Martin συνέχισε να γράφει στο ιστολόγιό του “Not a Blog”:

“Είναι σκοτεινό, είναι δυνατό, είναι εσωτερικό…”

Αναφερόμενος στους δημιουργούς της τηλεοπτικής σειράς Ράιαν Τζ. Κόνταλ και Μιγκέλ Σάποκνικ, ο σκηνοθέτης έγραψε:

“Έκαναν καταπληκτική δουλειά και με το καστ όπως και στο Game of Thrones, οι περισσότεροι θεατές θα έχουν ακούσει μόνο για μερικούς από τους ηθοποιούς, αλλά νομίζω ότι θα ερωτευτούν πολλούς περισσότερους.”

Καταλήγοντας ο Martin έγραψε:

“Νομίζω ότι οι Ταργκάριεν βρίσκονται σε πολύ καλά χέρια. Πιστεύω ότι θα πάνε μακριά. Δεν νομίζω ότι θα σας απογοητεύσουν.”

Μπορείς να διαβάσεις επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;