Καλλιθέα: 17χρονη δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από 50χρονο μέσα στο λεωφορείο
Μια ανήλικη κοπέλα έζησε τρομακτικές στιγμές στο λεωφορείο, όταν δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από έναν 50χρονο.

Σεξουαλική παρενόχληση από έναν 50χρονο δέχθηκε 17χρονη μαθήτρια που βρίσκονταν σε λεωφορείο της γραμμής 040, στην Καλλιθέα. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και η ανήλικη κοπέλα έχει αναφέρει το περιστατικό στις Αρχές.

Πιο συγκεκριμένα όταν η ανήλικη κοπέλα επιβιβάστηκε στο λεωφορείο αντιλήφθηκε πως ο 50χρονος την κοίταζε επίμονα και ενοχλημένη έφυγε από το κάθισμα που καθόταν, πηγαίνοντας στο πίσω μέρος του λεωφορείου δίπλα σε παράθυρο και τοποθέτησε την τσάντα επάνω στα πόδια της.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο άνδρας την ακολούθησε, πήγε και κάθισε δίπλα της, ενώ είχε καλυμμένα τα χέρια του με μια μπλούζα. Σύμφωνα με την 17χρονη, ξαφνικά ένιωσε ένα άγγιγμα στο δεξί της πόδι κοντά στα γεννητικά της όργανα. Αρχικά πίστεψε ότι το άγγιγμα που αισθανόταν ήταν από την επαφή με την τσάντα της την οποία είχε επάνω στα πόδια της. Ωστόσο, μόλις σήκωσε την τσάντα της είδε το χέρι του πάνω της να την θωπεύει.

Σοκαρισμένη η ανήλικη μαθήτρια άρχισε να φωνάζει και όταν ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες για να αποβιβασθούν επιβάτες ο 50χρονος επιχείρησε να διαφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού οι υπόλοιποι επιβάτες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 50χρονο, το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Στην συνέχεια η 17χρονη ειδοποίησε την μητέρα της, ενώ στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και οδήγησαν τον 50χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.

Λίγη ώρα μετά η 17χρονη κοπέλα συνοδευόμενη από την μητέρα της μετέβη και η ίδια στο τμήμα όπου ζήτησε την ποινική του δίωξη. Σε βάρος του 50χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και θα δικασθεί στο Αυτόφωρο.

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;