Απίστευτο περιστατικό στην Πιερία: Αρνητές πέρασαν χειροπέδες σε διευθυντή Γυμνασίου
Σοκ προκαλεί η επίθεση στην Πιερία. Αρνητές γονείς μαθητών πέρασαν χειροπέδες σε διευθυντή Γυμνασίου.

Μια απίστευτη επίθεση σημειώθηκε στο Αιγίνιο Πιερίας, όταν γονείς μαθητών που είναι αρνητές του εμβολίου αποφάσισαν να εκτελέσουν χρέη αστυνομικών και πέρασαν χειροπέδες στον διευθυντή Γυμνασίου, αντιδρώντας στα μέτρα στα σχολεία και στη χρήση μάσκας.

Συγκεκριμένα ομάδα ατόμων αντιεμβολιαστών παρουσιάστηκε ως «θεματοφύλακες του Συντάγματος» σήμερα το πρωί στο σχολείο και άρπαξε τον διευθυντή, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Κατερίνης. Ο διευθυντής του σχολείου με μώλωπες στα χέρια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

Ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού, Αναστάσιος Μανώλας σοκαρισμένος από το περιστατικό εκτιμά ότι αυτά τα άτομα δεν πρέπει να είναι από την περιοχή. «Ο τέλειος παραλογισμός οι παράνομοι οδήγησαν στο νόμο τον διευθυντή του γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα», δήλωσε στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό «Status».

Το προεδρείου της ΕΛΜΕ Πιερίας επισκέπτεται αυτή την ώρα τον διευθυντή του σχολείου. «Τον περικύκλωσαν τα πέντε άτομα και του έβαλαν χειροπέδες», δήλωσε στον «Status» ο εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών Χρήστος Αντωνίου, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;