Ζαραλίκος: Η πρώτη εκπομπή του κωμικού μετά την επίθεση σε παράστασή του [ΒΙΝΤΕΟ]
Η πρώτη εκπομπή του stand up κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου στο youtube, μετά την αιφνίδια έφοδο της Σάσας Σταμάτη και αγνώστων στην παράστασή του - Αιχμές κατά κυβέρνησης και Υπουργείου Πολιτισμού για την απόλυτη σιγή ιχθύος που τήρησαν μετά το αδιανόητο περιστατικό στο Θέατρο Τζένη Καρέζη

Χειμαρρώδης εμφανίστηκε ο αγαπημένος stand up comedian, Χριστόφορος Ζαραλίκος, στην πρώτη εκπομπή του στο zaraleaksTV στο youtube, μετά την έφοδο της Σάσας Σταμάτη με τη συνοδεία αγνώστων στη σκηνή του θεάτρου «Τζένη Καρέζη» κατά τη διάρκεια της παράστασης «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά».

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε ο γνωστός stand up κωμικός το βράδυ της Τρίτης στο youtube, κατήγγειλε -μεταξύ άλλων- το γεγονός ότι τόσο το κυβερνών κόμμα, όσο και το Υπουργείο Πολιτισμού και η Λίνα Μενδώνη, ουδεμία ανακοίνωση εξέδωσαν για να καταδικάσουν το πρωτοφανές περιστατικό στη σατιρική παράσταση.

Όπως είπε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, αυτό δείχνει την ανοχή τους σε τέτοια φαινόμενα, τονίζοντας μάλιστα ότι: «Οτιδήποτε συμβεί σε μένα ή σε κάποιο άλλο θέατρο που κάνει σάτιρα, υπεύθυνοι θα είναι κυβέρνηση, Νέα Δημοκρατία και υπουργείο Πολιτισμού».

«Γίναμε και εμείς viral και αυτό είναι πάρα πολύ προβληματικό για τη χώρα. Όταν αυτοί που σατιρίζουν την επικαιρότητα γίνονται επικαιρότητα η χώρα κολυμπάει στους στιχουργούς. Πάρα πολύ άσχημα τα πράγματα και θα σας πω εξαρχής ότι αυτό το γεγονός δεν ήταν το χειρότερο που θα τύχει στο ελληνικό θέατρο. Δυστυχώς έρχονται και χειρότερα», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια περιέγραψε το γνωστό πλέον σε όλους περιστατικό με πρωταγωνιστές την γνωστή «τηλεπαρουσιάστρια, δύο παιδιά τα οποία το τρώγαν όλο το φαί τους και έχουν γίνει σαν ντουλάπες, ένας ο οποίος με το που ξεκίνησε η υπόθεση αυτή που ήταν εντελώς στημένη είχε το κινητό και έγραφε βίντεο και δύο που ήταν χωμένοι στο κοινό με σκοπό να κάνουν μπούγιο».

«Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν εκεί για να σταματήσουν την παράσταση. Ήρθαν για να βάλουν λόγια στο στόμα μου που δεν υπάρχουν στην παράσταση, εκνευρίζοντάς με και κυρίως είχαν σκοπό πραγματικά να σταματήσει η παράσταση», είπε και προειδοποίησε: «οτιδήποτε χειρότερο συμβεί στο θέατρο Καρέζη σε εμένα ή σε οποιοδήποτε άλλο θέατρο που κάποιος προσπαθεί να κάνει σάτιρα υπεύθυνοι θα είναι η κυβέρνηση, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, το υπουργείο Πολιτισμού, η Μενδώνη και οποιοσδήποτε άλλος δεν καταδίκασε αυτή την αθλιότητα».

Γνωστός για την καυστική του σάτιρα, ο καλλιτέχνης απευθύνθηκε στο κοινό με χιούμορ και μάς προειδοποίησε ότι, εάν έχουμε κάποια σχέση με… τον Κολοκοτρώνη, τον Μιαούλη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αλέξη Τσίπρα ή την Αθηνά Λινού, τότε να μην πάμε στο θέατρο, γιατί θα εκνευριστούμε, λέγοντας με αυτόν τον τρόπο το αυτονόητο, δηλαδή ότι η σάτιρα δεν κάνει εξαιρέσεις.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο ZaraleaksTv:

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1