Αδιανόητο: Άγνωστοι εισέβαλλαν στη σκηνή και διέκοψαν την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου [BINTEO]
Ένα πρωτοφανές και εξαιρετικά λυπηρό περιστατικό σημειώθηκε στην παράσταση του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», όταν μία «ομάδα θεατών», μεταξύ των οποίων φαίνεται να είναι και η παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη, εισέβαλαν με το «έτσι θέλω» στη σκηνή.

Ένα ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε στην παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου, όταν μία ομάδα “θεατών”, ανάμεσά τους και η δημοσιογράφος, Σάσα Σταμάτη, έκαναν κυριολεκτικά «ντου» στη σκηνή, προκειμένου να διακόψουν τη λειτουργία της παράστασης.

Δείτε το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media από τη στιγμή της εισβολής στην παράσταση:

Όπως φαίνεται στα σχετικά βίντεο, ο σατυρικός ηθοποιός κράτησε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να αποκλιμακώσει την τεταμένη κατάσταση, ενώ μέλη του κοινού βρέθηκαν δίπλα του στη σκηνή για να τον υπερασπιστούν.

Την καταγγελία για το αδιανόητο περιστατικό έκανε και ο ίδιος ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, γράφοντας στο Twitter τα εξής:

«Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».

Ήδη, το #ζαραλικος είναι το πιο δημοφιλές trend στο Twitter και ακολουθεί το #σταματη, ενώ κυκλοφορούν διάφορες καταγγελίες για τους συμμετέχοντες στο περιστατικό, αλλά και την αφορμή για την ένταση.

Πάντως, όπως αναφέρει και ο ίδιος ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, οι αποδοκιμασίες και τα γιουχαίσματα του κοινού ήταν που τελικά έδιωξαν την ομάδα αγνώστων που μπούκαρε με το «έτσι θέλω» στη σκηνή της παράστασης.

Πριν από λίγα λεπτά μάλιστα, τοποθετήθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, για το λυπηρό περιστατικό, γράφοντας στο twitter τα εξής:

«Η κοινωνία μας έχει εμπεδώσει την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης, πρωτίστως της σάτιρας, όσο αιχμηρή και αν είναι. Κάθε απόπειρα, έργω ή λόγω, βίαιης παρεμπόδισης της είναι ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα, πόσω μάλλον όταν έχει χαρακτηριστικά αυτοδικίας.»

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια του περιστατικού δεν υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας στον χώρο του θεάτρου. Ωστόσο, τα βίντεο που κυκλοφορούν από το βράδυ της Πέμπτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μονοπωλούν το ενδιαφέρον και εγείρουν ερωτήματα σχετικά με το πώς, αλλά κυρίως το γιατί συνέβη κάτι τέτοιο, ενώ μας κάνουν να αναρωτιόμαστε για τη λογοκρισία που ενδεχομένως δέχεται το θέατρο και η ελευθερία λόγου και έκφρασης στην Ελλάδα εν έτει 2021.

“Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διακόψει μια παράσταση.. Η δημοκρατία και η ελευθεροστομία θα νικήσει και έτσι θα τρώμε ξύλο έξω από το θέατρο”, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο θεούλης κωμικός, Αλέξανδρος Τσουβέλας, και παίζει να είναι το πιο επικό σχόλιο που ακούσαμε σήμερα για αυτόν τον σουρεαλιστικό σαματά που προκάλεσαν στην παράσταση του Ζαραλίκου άτομα που μάλλον… δεν τα πάνε και πολύ καλά με τη σάτιρα – ανάμεσά τους και η τηλεπαρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Σάσα Σταμάτη.

Μας εκφράζει επίσης το lexyourdaddy – για ακόμη μία φορά. Τα είπε όλα με ένα post και ένα στίχο του ΛΕΞ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lexyourdaddy (@lexyourdaddy)

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 2