Το Pipistrello «προσγειώθηκε» στη Νέα Ερυθραία για να γίνει το απόλυτο all day στέκι
Με έμφαση στην ποιότητα και πάθος για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το Pipistrello δίνει νέα πνοή στις πρωινές και βραδινές μας εξορμήσεις, σερβίροντας απολαυστικό brunch και καφέ από το πρωί, ενώ όσο βραδιάζει τη «σκυτάλη» παίρνουν νόστιμα ποτά και ιδιαίτερα signature cocktails.

Με το κρύο του χειμώνα να επελαύνει κανονικά και με τον νόμο, τί καλύτερο από το να περάσεις ένα ζεστό βράδυ με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι και καλή παρέα στο αγαπημένο σου στέκι; Τί καλύτερο επίσης από το γευτείς ένα νόστιμο brunch και καφέ με τους φίλους σου ένα χαλαρό πρωί; Σε τέτοιο mood είμαστε αφότου επισκεφτήκαμε το νέο μαγαζί που άνοιξε στη Νέα Ερυθραία και υπόσχεται να δώσει νέο αέρα στις πρωινές και βραδινές μας βόλτες.

Το Pipistrello «προσγειώθηκε» στη Νέα Ερυθραία και υπόσχεται να φιλοξενήσει τις πιο όμορφες πρωινές και βραδινές εξορμήσεις μας στον άνετο εσωτερικό και εξωτερικό του χώρο.

Ο λόγος για το Pipistrello, το νέο μαγαζί-“κόλλημα” που κάνει δυναμική είσοδο στην Αθηναϊκή διασκέδαση, σερβίροντας από νωρίς το πρωί στις 09:00 νόστιμο και ποιοτικό καφέ, ενώ από την κουζίνα του αναδύονται οι πιο όμορφες μυρωδιές και ξεχωρίζουν τα νόστιμα πιάτα και το απολαυστικό του brunch.

Λαχταριστό brunch στο Pipistrello με club sandwich κοτόπουλο, scrambled eggs με προσούτο σε brioche, νόστιμες μπαγκέτες, κουλούρια και τορτίγιες.

Το Pipistrello έχει στη “φαρέτρα” του μία μεγάλη ποικιλία καφέ σε προσιτές τιμές και ζεστά ροφήματα για να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο η μέρα. Ξεχωρίζουν σε αυτά η γευστική ζεστή σοκολάτα Bueno και το αγαπημένο, εναλλακτικό ρόφημα με την αλατισμένη καραμέλα και το φυστικοβούτυρο.

Το Pipistrello ανοίγει από νωρίς το πρωί, σερβίροντας ποιοτικό καφέ, ενώ από την κουζίνα του αναδύονται οι πιο όμορφες μυρωδιές και ξεχωρίζουν τα νόστιμα πιάτα και το απολαυστικό του brunch.
Κανείς δεν αντιστάθηκε στα γλυκά pancakes του Pipistrello.

Τον κατάλογο συμπληρώνουν μία σειρά επιλογές από γευστικά, ζεστά τσάγια, ό,τι πρέπει για τις κρύες μέρες του χειμώνα, όπως English Breakfast Green Chai με ginger, κανέλα, πιπέρι, κάρδαμο και γαρύφαλλο, Rose Chai με εσπεριδοειδή και τριαντάφυλλο, Black Tea με καραμέλα και πολλές ακόμα συνταγές.

Δε λείπουν οι φρέσκοι χυμοί, οι σπιτικές λεμονάδες, τα smoothies για κάθε γούστο, τα milk shakes, αλλά και λαχταριστές επιλογές για πεντανόστιμο brunch: Από scambled eggs και κρουασάν με γέμιση, μέχρι ζουμερά burgers, πίτσες και σαλάτες.

Με έμφαση στην ποιότητα και πάθος για τη λεπτομέρεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το Pipistrello άνοιξε τις πόρτες του στη Νέα Ερυθραία και λειτουργεί με τον επαγγελματισμό και το μεράκι που το καθιστούν το νέο, ιδανικό all day στέκι, όχι μόνο για την όμορφη γειτονιά της Νέας Ερυθραίας, αλλά γίνεται το νέο «must-go» για όσους αναζητούν εναλλακτικές προτάσεις εξόδου στη χειμερινή Αθήνα!

Το Pipistrello ανοίγει από το πρωί σερβίροντας ποιοτικό καφέ, νόστιμα και value for money πιάτα για κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας.

Όσο βραδιάζει, τη «σκυτάλη» παίρνουν τα ιδιαίτερα signature cocktails και τα υπέροχα ποτά του που συνοδεύουν τα πιο αξέχαστα night outs για όσους από εμάς δεν χορταίνουν ποτέ τα νυχτοπερπατήματα στη βραδινή πρωτεύουσα.

Θα βρεις το Pipistrello στην Ελ. Βενιζέλου 59 στη Νέα Ερυθραία και θα καταλάβεις ότι είναι πράγματι το all day bar που λέει μία ιστορία. Την πιο όμορφη απ’ όλες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
  
  
 0