Πανικός στο Twitter για το «ντου» αγνώστων και τη διακοπή της παράστασης Ζαραλίκου
Πανικός στο διαδίκτυο μετά τους τραμπουκισμούς στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου - Δείτε tweets και αντιδράσεις στα social media

Πανικός γίνεται στο Τwitter μετά το περιστατικό διακοπής της θεατρικής παράστασης του δημοφιλούς Stand Up κωμικού, Χριστόφορου Ζαραλίκου, όταν μια ομάδα άγνωστων ατόμων, ανάμεσά τους και η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, εισέβαλαν στη θεατρική σκηνή, σύμφωνα με μαρτυρίες, ύστερα από σχόλια του κωμικού.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο θέατρο Καρέζη, και όπως φαίνεται και από βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι δράστες ανέβηκαν ξαφνικά στη σκηνή, διακόπτοντας τον καλλιτέχνη την ώρα που έπαιζε αρχίζοντας τραμπουκισμούς και διαπληκτισμούς.

Τελικά εκδιώχθηκαν από το κοινό, ύστερα από έντονες αποδοκιμασίες, ενώ κάποιοι ανέβηκαν και στη σκηνή για να υπερασπιστούν τον κωμικό.

Τα σχόλια του Twitter για το περιστατικό

Φυσικά, o κόσμος του Twitter δεν άφησε το πρωτοφανές περιστατικό ασχολίαστο. Οι περισσότερες αναρτήσεις εμπεριέχουν οργισμένα και επικριτικά σχόλια.

Και κάποια σχόλια σε Instagram και Facebook

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lexyourdaddy (@lexyourdaddy)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 2