neolaia POLL: Ποιος ή ποια πιστεύεις ότι θα κερδίσει στο GNTM 4; Απόψε ο μεγάλος τελικός!
Κυβέλη, Όλγα και Κωνσταντίνος αποτελούν την τελική τριάδα του GNTM 4 - Εσύ, ποιο μοντέλο πιστεύεις ότι θα πάρει τα πολυπόθητα δώρα και τον τίτλο του Greece's Next Top Model 2021; - Πάρε μέρος στο poll του neolaia.gr που θα αναδείξει τον νικητή ή τη νικήτρια της «καρδιάς» του τηλεοπτικού κοινού

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του GNTM 4 έχει ξεκινήσει και ήρθε επιτέλους η στιγμή να μάθουμε ποιος ή ποια από τους παίκτες του φετινού διαγωνισμού θα στεφθεί νικητής/νικήτρια! Ο τελικός του GNTM 4 θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανή μετάδοση τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, ενώ μόνο τρία από από τα μοντέλα θα καταφέρουν να βρεθούν στο τελευταίο πλατό, με ένα από αυτά να αναδεικνύεται το GNTM 4!

Για να φρεσκάρουμε και λίγο τη μνήμη σου, όμως, να σου θυμίσουμε τους τρεις (3) φιναλίστς του GNTM 4, οι οποίοι διεκδικούν τα πολυπόθητα έπαθλα και φυσικά τον μεγάλο τίτλο του Greece’s Next Top Model 2021.

Τα τρία μοντέλα που διεκδικούν τον τίτλο του GNTM 4 είναι τα εξής:

  1. Η Όλγα
  2. Η Κυβέλη
  3. Ο Κωνσταντίνος

Ποιος ή ποια πιστεύεις ότι θα “σηκώσει” τον φετινό τίτλο του GNTM 4;

Απάντησε στο παρακάτω poll που έφτιαξε η ομάδα του neolaia.gr. Το poll θα “τρέχει” μέχρι την ημέρα του GNTM 4 τελικού (20/12).

*Υπενθυμίζουμε ότι η στιγμή ανακοίνωσης του νικητή ή της νικήτριας στον τελικό του GNTM 4 θα γυριστεί live!

 

Τα βιογραφικά των 3 φιναλίστ του GNTM 4:

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 3 
 1 
  
 7