GNTM 4 Τελικός: Πότε θα ξέρουμε τον νικητή ή τη νικήτρια του διαγωνισμού;
GNTM 4 Τελικός: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί!

Το GNTM 4 προβάλλεται κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00 από την συχνότητα του Star δίνοντάς μας την ευκαιρία να δούμε τα υποψήφια μοντέλα να διαγωνίζονται σε διάφορα ενδιαφέροντα concept, με σκοπό να φτάσουν στην κορυφή. Ωστόσο, ο GNTM 4 Τελικός πλησιάζει, καθώς μετά την αποχώρηση της Αγάπης πλέον έχουμε την τελική πεντάδα, η οποία αποτελείται από τα εξής μοντέλα:

  1. Όλγα
  2. Κωνσταντίνος
  3. Ειρήνη
  4. Αγγαίος
  5. Κυβέλη

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Ένας ή μία από τους παραπάνω παίκτες και παίκτριες θα αποχωρήσει στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε Τρίτη (7/12), ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα μοντέλα θα διαγωνιστούν στον ημιτελικό. Στη συνέχεια τα 3 καλύτερα μοντέλα θα βρεθούν στον τελικό του GNTM 4, διεκδικώντας το έπαθλο και τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model.

Κι αν νομίζετε πως ο τελικός του GNTM 4 θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα δεδομένου ότι από σήμερα θα ξέρουμε τους παίκτες και τις παίκτριες που πάνε στον ημιτελικό, κάνετε λάθος.

 GNTM 4 Τελικός: Πότε θα ξέρουμε τον νικητή ή τη νικήτρια του διαγωνισμού;

Ο τελικός του GNTM 4 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, ενώ τρία από από τα μοντέλα που αναφέρθηκαν παραπάνω θα καταφέρουν να βρεθούν εκεί με ένα από αυτά να κερδίζει τα μεγάλα έπαθλα του διαγωνισμού.

Πριν όμως μάθουμε τον νικητή ή τη νικήτρια του GNTM 4, τα μοντέλα θα χρειαστεί να περάσουν από διάφορες δοκιμασίες, οι οποίες δεδομένου του επιπέδου τους αναμένονται πιο απαιτητικές. Έπειτα, οι Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Δημήτρης Σκουλός και Ζενεβιέβ Μαζαρί, που αποτελούν την φετινή κριτική θα κρίνουν το αποτέλεσμα, ενώ στο τέλος λόγο θα έχει και το κοινό ψηφίζοντας το μοντέλο που θέλει να νικήσει. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, θα εξαρτηθεί συνδυαστικά βάσει της βαθμολογίας των κριτών και του κοινού.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 3 
  
  
 1