4 wine bar που αξίζει να επισκεφθείς και να δοκιμάσεις διαφορετικές ποικιλίες κρασιού
Για τους λάτρεις του καλού κρασιού, αλλά και όσους ψάχνουν διαφορετικά μαγαζιά για να βγουν το καλύτερο ραντεβού σου έχουμε μερικά από τα καλύτερα wine bar της πόλης.

Τι καλύτερο από το να περάσεις το βράδυ σου με ένα ποτήρι κρασί και καλή παρέα; Και γιατί αυτό να το κάνεις στο σπίτι σου, που τα τελευταία δύο χρόνια έχεις περάσει αρκετό χρόνο, και όχι σε κάποια από τα πιο ωραία wine bar της Αθήνας;

Μπορεί τα wine bar να είναι λίγο πιο ακριβά από το budget που έχεις για την έξοδό σου το βράδυ του Σαββάτου, όμως, μία στο τόσο αξίζει τον κόπο να επισκεφθείς κάποιο από αυτά. Επίσης, είναι μία φανταστική ιδέα για ραντεβού (είτε είναι το πρώτο, είτε απλά ένα ραντεβού για να περάσεις χρόνο με τη σχέση σου).

Πάμε να δούμε μερικά από τα καλύτερα wine bar που μπορείς να βρεις στην Αθήνα;

1. Materia Prima

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη materiaprima_pagrati (@materiaprima_pagrati)

Το Materia Prima σηματοδοτεί την “πρώτη ύλη” για τους λάτρεις του κρασιού και όχι μόνο. Επισκεφθείτε το eshop μας ή ελάτε στο bistro μας να δοκιμάσουμε μαζί κρασιά από όλη την Ελλάδα και από ιδιαίτερες οινοπαραγωγικές ζώνες ανά την υφήλιο και να ανακαλύψουμε τα μυστικά τους. Πέρα από τις καθημερινές οινογευσίες και τις τυφλές δοκιμές, οργανώνονται τακτικές συναντήσεις με οινοπαραγωγούς, καθώς και ποικίλα άλλα events. Ζητήστε τη λίστα με τα φυσικά κρασιά μας και θα ενθουσιαστείτε! Οι λάτρεις της μπύρας και των αποσταγμάτων δε θα απογοητευθούν καθώς η ανανέωση του καταλόγου γίνεται σε εβδομαδιαία βάση.

Θα το βρεις στο Παγκράτι, Πλ. Μεσολογγίου 3

2. By The Glass

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bytheglass (@bytheglass.gr)

Ένα wine bar bistrot σε περιμένει να το ανακαλύψεις στη στοά Ράλλη, απέναντι από την Ρώσικη Εκκλησία. Πολλές ετικέτες, επιλογές και σε ποτήρι, μερίδες των 25ml, 75ml και 150ml για πολλές και ιδιαίτερες οινογνωσίες. Μπίρες και αποστάγματα. Σαλάτες και «εύκολα» μοντέρνα πιάτα ταιριασμένα με το κρασί. «’Έσω-έξω» καταπράσινο αίθριο και πλατεία!

Θα το βρεις στο Σύνταγμα, Γ.Σουρή 3 & Φιλελλήνων

3. BoBo

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BoBo Wine Bar (@bobo_winebar)

Το όνομα προέρχεται από το “Boheme Bourgeois”. Το wine bar δημιουργήθηκε από 4 φίλους με κοινή αγάπη στο καλό κρασί και την ευχαρίστηση που μπορεί να προσφέρει. Ψάχνοντας στις γειτονιές της Αθήνας, στόχος τους ήταν να βρουν μια γωνιά που χαλαρώνεις και μαθαίνεις για τις ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες κρασιών μέσω της δοκιμής και όχι μόνο μέσω ενός expert κρασιού ο οποίος σε κατευθύνει με την “ειδική” του γνώση. Όλοι όσοι θα σταματούν στο «BoBo» θα περνούν ευχάριστα , θα μιλάνε σε αυτούς τους 4 φίλους με ειλικρίνεια χωρίς ενδοιασμούς για τις γεύσεις που προτιμούν και μέσω της διερεύνησης θα καταλήγουν μαζί στο είδος του κρασιού που τους ταιριάζει. Όπως γράφουν στην περιγραφή του μαγαζιού αυτού στο Facebook, δημιούργησαν “το BoBo Wine Bar γιατί θέλαμε ένα χώρο που δίνει έμφαση στο καλό κρασί και την παρέα”.

Μπορείς να το ανακαλύψεις στο Κουκάκι, Α. Ζίννη 36

4. Liatiko

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liatiko (@liatiko_meat_the_wine)

Ένα wine bar που θα βρεις στα Νότια Προάστια και σου προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας κρέατα, μεγάλη ποικιλία κρασιών και ένα φαντασμαγορικό brunch μενού που θα απογειώσει τα πρωινά σας! Ο διαφορετικά διακοσμημένος χώρος που συνδυάζει το μοναστηριακό στυλ με πιο μοντέρνα στοιχεία είναι ένα από τα μεγάλα στοιχεία που σε τραβάνε σε αυτό το μαγαζί.

Μπορείς να το βρεις στην Ηλιούπολη, Ανδρέα Παπανδρέου 10

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;