4 στέκια που πρέπει να επισκεφτείς αν λατρεύεις την ιταλική κουζίνα
Τα μαγαζιά που πρέπει να επισκεφτείς εσύ που λατρεύεις την ιταλική κουζίνα.

Η ιταλική κουζίνα είναι μία από τις κουζίνες που, ιδιαίτερα εδώ στην Ελλάδα, την αγαπάμε. Συχνά έχει βρεθεί στο δίλημμα τι να παραγγείλεις. Σουβλάκι ή πίτσα; Όμως, αν θέλεις να ζήσεις μία αυθεντική ιταλική εμπειρία θα πρέπει να επισκεφτείς ένα από τα παρακάτω μαγαζιά.

Στέκια που θα σε μεταφέρουν στην ιταλική επαρχία και θα σου χαρίσουν αυθεντικές ιταλικές γεύσεις. Τα μαγαζιά αυτά είναι ότι πρέπει για όσους λατρεύουν τις μακαρονάδες.

1. La Pasteria

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το δείπνο σερβιρίστηκε και εμείς είμαστε έτοιμοι να το απολαύσουμε! #LaPasteria #italianfood #pasta #foodlover

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lapasteria (@lapasteria) στις

Ένα από τα στέκια ιταλικής κουζίνας που έχει αφήσει το στίγμα του. Το 1ο μαγαζί της αλυσίδας άνοιξε τις πόρτες του στο Κολωνάκι και, μέχρι σήμερα, έχουν ανοίξει 15 καταστήματα. Ανάμεσα σε αυτά, συγκαταλέγονται και τα 2 μαγαζιά που μπορείς, πλέον, να βρεις στη Θεσσαλονίκη. Το όραμα της αλυσίδας αυτής είναι να προσφέρει ποιοτικό φαγητό και σπιτική ατμόσφαιρα στους πελάτες της, αλλά και να τους χαρίσει μία ολοκληρωμένη εμπειρία ιταλικής απόλαυσης σε αρκετά προσιτές τιμές. Εγώ θα σημειώσει ότι θα πέρα από τις μακαρονάδες, τις ξεχωριστές πίτσες και τις πεντανόστιμες σαλάτες, θα πρέπει να δοκιμάσεις και το απίστευτο τιραμισού που προσφέρει!

2. Ramino

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ζεστές χάλκινες αποχρώσεις που δικαιολογούν το όνομά του, αφού «Rame» στα ιταλικά σημαίνει χαλκός. Κάπως έτσι, εμπνευσμένο από το ομώνυμο χάλκινο μαγειρικό σκεύος, δημιουργήθηκε το αγαπημένο μας Ramino. . ☎ Rsrvs: 2108944430 ? Delivery: 2108944430 ή μέσω @efoodgr / @wolt.greece app . . #RaminoResto #Ramino #RaminoLovers #italian #italy #goodfood #foodie #glyfada #restaurant #pastalovers #pizzalovers #foodart #gastronomy #pizza #spaghetti #pastafresca #athensfinest #athensgastro #athensgastronomyguide #colors #ispired #rame

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ramino • Cosy Italian Resto (@raminoresto) στις


Ένα από τα στέκια ιταλικής κουζίνας που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς βρίσκεται στην οδό Α. Μεταξά 38, στη Γλυφάδα. Όπως αναφέρει και η επίσημη ιστοσελίδα του μαγαζιού, “Rame” στα ιταλικά σημαίνει χαλκός, έτσι και στο Ramino, που είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο χάλκινο μαγειρικό σκεύος με open κουζίνα, θα απολαύσεις την ιταλική γαστρονομία σε ένα προσεγμένο χώρο μοναδικής αισθητικής. Η παραδοσιακή ιταλική κουζίνα παντρεύεται με πιο σύγχρονες συνταγές που θα σε οδηγήσουν σε νέες γευστικές περιπέτειες.

3. School Pizza Bar

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#food #italianfood #italianrestaurant #warmplace #goodvibes #goodpeoples #goodplates #athens #athensgreece #monastiraki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Schoolpizzabar (@schoolpizzabar) στις

Μία διαφορετική επιλογή για όσους λατρεύουν τις πίτσες. Το μαγαζί αυτό μπορείς να το βρεις στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης στο Μοναστηράκι. Η διακόσμηση του χώρου με τα θρανία και τα βιβλία αντί για τραπέζια, τον μαυροπίνακα, ένα παγκάκι-μανταλάκι και έναν καναπέ-ξύστρα μας γυρίζει πίσω στα σχολικά μας χρόνια. Μόνο που το μάθημα αυτή τη φορά είναι, απλά, απολαυστικό. Οι γευστικότατες πίτσες και μακαρονάδες του συνοδεύονται από ψαγμένες μουσικές επιλογές για να απολαύσεις το πότο σου μετά το φαγητό. Το στέκι αυτό είναι ανοιχτό όλη την ημέρα και τις Κυριακές προσφέρει μοναδικό πρωινό!

4. Mailo’s The Pasta Project

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Pasta is the one food we can’t live without #mailos #freshpasta #freshsauce #kolonaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mailo’s – The Pasta Project (@mailos_pasta) στις


Για τους μακαρονάδες φίλους μας έχουμε μία ξεχωριστή επιλογή. Στην Πατριάρχου Ιωακείμ 39, Κολωνάκι, θα βρεις ένα μαγαζί που θα σε ξετρελάνει. Οι μοναδικές μυρωδιές που βγαίνουν από αυτό, οι μακαρονάδες και οι πεντανόστιμες σάλτσες που φτιάχνονται εκείνη τη στιγμή μπροστά στα μάτια σου, θα σε κάνουν να σταματήσεις για να δοκιμάσεις αυτή τη διαφορετική πρόταση. Πρόκειται για street food pasta που μπορείς να τα απολαύσεις μέσα από ειδικές συσκευασίες καθώς θα κάνεις τη βόλτα σου. Επίσης, οι τιμές είναι ότι πρέπει για φοιτητές που λατρεύουν την ιταλική κουζίνα και θα ήθελαν μία πιο προσιτή επιλογή για να απολαύσουν την αγαπημένη τους κουζίνα.

Δες ακόμα: 5 street food της Αθήνας που πρέπει να δοκιμάσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1 
 1