Άννα Διαμαντοπούλου: Η ερώτησή της στον Άρη Σερβετάλη
Θέση για τον γνωστό ηθοποιό πήρε και η Άννα  Διαμαντοπούλου, η οποία με ανάρτησή της, απηύθυνει μια ερώτηση στον Άρη Σερβετάλη.

Σφοδρές αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί η απόφαση του ηθοποιού Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», επειδή δεν δέχεται τον διαχωρισμό των ανθρώπων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Όπως είναι φυσικό, έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων, με άλλους να υποστηρίζουν τον ηθοποιό και άλλους να τον κατακρίνουν. Ο καλλιτεχνικός κόσμος, χωρίστηκε στα δύο, με μία μερίδα του να δηλώνει ότι καλά έκανε ο Άρης Σερβετάλης και μία άλλη να απορεί πώς άφησε έναν ολόκληρο θίασο άνεργο.

Θέση για τον γνωστό ηθοποιό πήρε όμως και η Άννα  Διαμαντοπούλου, η οποία με ανάρτησή της, απηύθυνει μια ερώτηση στον Άρη Σερβετάλη σχετικά με την απόφασή του.

«Αφού όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στο θέατρο γιατί δέχεται να πληρώνουν εισιτήριο; Γιατί αυτοί που δεν μπορούν να πληρώσουν να μη βλέπουν τον “Ρινόκερο”; Απάντηση:Γιατί οι ηθοποιοί πρέπει να ΖΗΣΟΥΝ..όπως και θεατές», γράφει χαρακτηριστικά.

 

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;