Λάκης Λαζόπουλος: Στηρίζω Άρη Σερβετάλη - Δεν κάνει σάτιρα ο Μουτσινάς
Ο Λάκης Λαζόπουλος, με αφορμή τα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό», μίλησε στις κάμερες και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφαση του  Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση. (Vid)

Ο Λάκης Λαζόπουλος, με αφορμή τα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό», μίλησε στις κάμερες και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφαση του  Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση, λέγοντας ό,τι έχει δηλώσει και εκείνος στο παρελθόν ότι δεν μπορεί να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

«Αγαπώ και εκτιμώ τον Άρη Σερβετάλη και τον ξέρουμε όλοι ότι κάνει επιτυχία και αυτό είναι σημαντικό για την απόφαση που πήρε. Έχω δηλώσει και εγώ ότι δεν μπορώ να παίζω μόνο για εμβολιασμούς. Στο λεωφορείο, στην εκκλησία, στο κρεοπωλείο μπορούν να μπαίνουν όλοι, γιατί δεν μπορούν να μπουν στο θέατρο. Αυτό δεν μπορεί να γίνει κατανοητό από τον κόσμο. Αυτά τα μέτρα που δεν είναι μέτρα και βγάζουμε έξω αυτούς που δεν είναι πελάτες μας, δημιουργούν τη σύγχυση στο κοινό. Αν το μέτρο έχει καμπύλες, τότε κάποιοι θα κρυφτούν στις καμπύλες» τόνισε ο ηθοποιός.

Λάκης Λαζόπουλος: Ο κύριος Μουτσινάς δεν κάνει σάτιρα

Παράλληλα, ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά, λέγοντας πως δεν κάνει σάτιρα και πως παρουσιάζει ένα μεσημεριανό πρόγραμμα.

«Είναι τελείως άλλο πράγμα το lifestyle σχόλιο με τη πολιτική σάτιρα. Μην τα συγχέουμε όλα μαζί», ενώ για τη δικαστική διαμάχη του Μάρκου Σεφερλή με την Έλενα Ακρίτα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης σχολίασε: «Είμαι παντελώς αντίθετος, με το να πηγαίνουν στα δικαστήρια για τη σάτιρα. Δεν μου αρέσει».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
FT
3 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;