Mood Forever Alone: Η Κυβέλη του GNTM μιλάει στο κενό και το Twitter «οργιάζει»
Ποιος σε πείραξε ρε Κυβελάρα ΕΙΔΩΛΟ;

Μετά την δεύτερη και οριστική αποχώρηση του Ντίνου στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Κυβέλη έμεινε και επισήμως μόνη και έρημη στο σπίτι και γενικώς στον διαγωνισμό του GNTM 4.

Δεδομένης της κατάστασης, λοιπόν, η Κυβέλη δεν είχε άνθρωπο γύρω της για να μιλήσει και έτσι, στράφηκε στην αόρατη φίλη όλων των απομονωμένων παικτών και παικτριών: Την Μάρτζι.

Ειδικότερα, λίγη ώρα πριν μπει στο σετ για να φωτογραφηθεί για την δοκιμασία αποχώρησης και έχοντας πάρει το disadvantage για ακόμη μία φορά, αυτή την φορά από την Όλγα, η Κυβέλη καθόταν μόνη της σε μια άκρη και περίμενε την σειρά της, ενώ οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι ήταν όλοι μαζί και συζητούσαν.

Αν και αυτό ανησύχησε λίγο τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο, η Κυβέλη δεν πτοήθηκε και συνέχισε να μιλάει χωρίς όμως να υπάρχει κανείς δίπλα της. Βέβαια, η Κυβέλη, είπε στην κάμερα της παραγωγής πως άρχισε να μιλάει στη Μάρτζι ώστε να μπορέσει να πει και εκείνη μια κουβέντα με κάποιον. Όπως ακριβώς έκανε δηλαδή πέρυσι σε κάποια φάση του διαγωνισμού και ο ξανθός άγγελος aka Έντουαρντ Στεργίου.

Φυσικά, το Twitter τρόλαρε (και έκραξε) την Κυβέλη τόσο για το forever alone mood της όσο και για το queen mood, στο οποίο δείχνει να βρίσκεται διαρκώς.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;