GNTM 4: Ποιο μοντέλο αποχώρησε (Vid)
GNTM 4: Ποιο μοντέλο δεν τα κατάφερε να συνεχίσει στην τελική 9αδα (Vid).

Στην πιο χορταστική δοκιμασία αποχώρησης, μέχρι στιγμής, του διαγωνισμού, η φωτογράφος Νάσια Στουραΐτη φωτογραφίζει τα μοντέλα του GNTM 4, στον απόηχο μιας φαντασμαγορικής βραδιάς βράβευσης, να τρώνε street food μαζί με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Το σετ απαιτούσε από τα μοντέλα να συνδυάσουν σωστά το φαγητό με την υψηλή ραπτική, για να πετύχουν τη λήψη, που θα τους κρατήσει στον διαγωνισμό, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Σκουλού και του Γιώργου Καράβα.

Στο στόχαστρο της Ειρήνης βρέθηκε η Κυβέλη, η οποία ήταν η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας και επέλεξε την πρώην φίλη της για το disadvantage, το οποίο ήταν να μην πάρει καμία οδηγία για τις πόζες της. Η επιλογή της Ειρήνης προκάλεσε την απορία του Δημήτρη Σκουλού, αφού οι δύο κοπέλες έκαναν στενή παρέα, με την Ειρήνη να εξηγεί πως πλέον δεν μιλάνε, καθώς υπάρχει ασυμφωνία χαρακτήρων.

Στη φωτογράφιση, κάποια μοντέλα τα πήγαν πολύ καλά. Άλλα πάλι δυσκολεύτηκαν αρκετά.

GNTM 4: Η αποχώρηση

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας αγόρια και κορίτσια βρέθηκαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από τον Δημήτρη Σκουλό, την Ζενεβιέβ Μαζαρί, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη, για να κρίνουν τις φωτογραφίες τους.

Η καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας κρίθηκε ανάμεσα στην Αγάπη και την Όλγα, με την δεύτερη να αναδεικνύεται νικήτρια.

Στο κρίσιμο bottom two για την τελική 9αδα του διαγωνισμού βρέθηκαν ο Ντίνος και ο Στυλιανός. Τα σχόλια της Ισμήνης ήταν αρκετά σκληρά, λέγοντας και στους δυο ότι είναι εκείνοι, που από την αρχή έχουν την μικρότερη εξέλιξη μέσα στον διαγωνισμό.

Οι κριτές έκριναν πως ο Στυλιανός αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία σε αντίθεση με τον Ντίνο που την είχε και δεν την εκμεταλλεύτηκε και έτσι ο Ντίνος Κρίτσης, είδε για 2η φορά την έξοδο από το GNTM 4, αποχαιρετώντας αυτή τη φορά για πάντα το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;