GNTM 4 - Γιάννης: Αποχώρησε και εξηγεί πώς προέκυψε η παρεξήγηση με την Κυβέλη
GNTM 4: Όσα δήλωσε ο Γιάννης Μπούτος μετά την αποχώρησή του.

Μετά την αποχώρησή του από το GNTM 4 ο Γιάννης Μπούτος βρέθηκε στην εκπομπή Breakfast@Star, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην φημολογούμενη κόντρα του με την Κυβέλη, αλλά και το Ναπολέοντα που στο παρελθόν είχαν κατηγορήσει άλλοι συμπαίκτες και συμπαίκτριες ότι ασκεί bullying στην Μαρία.

Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο τσακώθηκε με την Κυβέλη είπε:

“Είχε γίνει μια μικρή παρεξήγηση με την Κυβέλη. Ήταν πραγματικά πολύ ανούσιος ο λόγος, πολύ ασήμαντος… Πραγματικά δε θυμάμαι. Νομίζω κάτι παρεξήγησα”.

Επιπλέον, απαντώντας στις δηλώσεις της πρώην συμπαίκτριάς του, Άννας, ο Γιάννης ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν προσπάθησε να το παίξει καλός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Όσον αφορά στην άκρως συγκινητική αποχώρησή του, αφού τόσο οι συμπαίκτες όσο και οι κριτές “λύγισαν” με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να βάζει τα κλάματα ο Γιάννης δήλωσε:

“Συγκινήθηκα πολύ με όλα τα παιδιά, γιατί είχαμε έρθει κοντά. Είναι κάτι που δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος, γιατί ερχόμαστε πολύ κοντά. Όλα είναι αυθεντικά, δεν είναι τίποτα fake”.

Τέλος, ο Γιάννης που είναι τελειόφοιτος φοιτητής Θεολογίας, αποκάλυψε πως παρόλο που δεν είχε κάποια σχέση με το μόντελινγκ πριν τον διαγωνισμό θα το κυνηγήσει, ενώ δήλωσε πως ήδη έχει κάποιες προτάσεις από φωτογράφους.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξή του:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;