GNTM 4: Ο Στυλιανός εκνευρίζεται με τον Θάνο για
GNTM 4: Ο Θάνος επέστρεψε στην βίλα και η ατάκα του στην κάμερα... "άναψε" φωτιές!

Στο επεισόδιο του GNTM 4 που προβλήθηκε χθες Τρίτη (9/11) είδαμε 3 παλιούς παίκτες και 1 παίκτρια να επιστρέφουν ξανά στο σπίτι του διαγωνισμού, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή την φορά το τελικό top 12 του GNTM 4.

Οι παίκτες που επέστρεψαν ήταν ο Αγγαίος, ο Ντίνος, ο Θάνος και η Ιωάννα Φραγκουλίδου που ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε φέτος από τον διαγωνισμό. Και μπορεί να είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά η πρώτη μικρή σύγκρουση μεταξύ κάποιων παικτών είναι γεγονός.

Ο Θάνος λίγο πριν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό είχε γίνει φίλος με την Όλγα, με την οποία σπουδάζουν και στην ίδια σχολή. Αν και πολλοί πίστευαν ότι παίζει κάτι ερωτικό μεταξύ τους, σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως δεν υπάρχει φλερτ μεταξύ τους και πως υπάρχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους.

Έτσι, μπαίνοντας στο σπίτι ενθουσιάστηκε με τη νίκη της στην προηγούμενη δοκιμασία, με αποτέλεσμα να την συγχαρεί για την επίδοση της. Αυτό όμως φάνηκε να ενοχλεί τον Στυλιανό που τον τελευταίο καιρό είχε έρθει πολύ κοντά με την Όλγα.

Έτσι, ο Στυλιανός είπε στον Θάνο:

“Θάνο πώς τα ξεκινάς έτσι τα πράγματα. Για ηρέμησε λίγο”.

Στη συνέχεια ο Θάνος στην προσωπική του συνέντευξη μπροστά στην κάμερα του GNTM έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για τα μοντέλα που βρίσκονται στην βίλα λέγοντας:

“Τι ωραία που τα λέω. Δεν είναι ωραίο που κοροϊδευόμαστε έτσι και το ξέρουμε και γελάμε; Παιδιά γ@@@νται όλοι μεταξύ τους. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχει γίνει”.

Φυσικά, αυτή η ατάκα “φωτιά” του Θάνου μπροστά στην κάμερα του GNTM 4 άφησε μεγάλες αιχμές ως προς το τι συμβαίνει με τους παίκτες και τις παίκτριες του διαγωνισμού και τις μεταξύ τους σχέσεις.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;