Το Hellbound «εκθρονίζει» το Squid Game και κατακτά το Netflix
Ποιο «Squid Game»; Το «Hellbound» έγινε η πλέον δημοφιλέστερη τηλεοπτική σειρά του Netflix παγκοσμίως, κατακτώντας την κορυφή σε περισσότερες από 80 χώρες μέσα σε 24 ώρες από την πρώτη προβολή της.

Η νέα κορεάτικη σειρά, Hellbound, φαίνεται να ανατρέπει το Squid Game από την κορυφή της πιο δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς στη συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix.

Σύμφωνα με τα analytics του FlixPatrol, το Hellbound έγινε η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά του Netflix στον κόσμο στις 20 Νοεμβρίου 2021, κατακτώντας την κορυφή σε περισσότερες από 80 χώρες μέσα σε 24 ώρες από την πρώτη προβολή της σειράς.

Πότε κυκλοφόρησε στο Netflix το «Hellbound»

Σημειώνουμε ότι ο πρώτος κύκλος της νέας μεταφυσικής σειράς, «Hellbound», έκανε πρεμιέρα στο Netflix την περασμένη Παρασκευή 19 Νοεμβρίου με έξι επεισόδια διαθέσιμα μέχρι στιγμής για streaming προβολή. Παρότι δε γνωρίζουμε ακόμα αν θα υπάρξουν και επόμενες σεζόν, το φινάλε του πρώτου κύκλου μας κλείνει το μάτι για ανατρεπτικές εξελίξεις στο δυστοπικό κόσμο της σειράς, στον οποίο βλέπουμε να ξετυλίγονται τρομακτικές προφητείες και θρησκευτικές “πραγματώσεις” που στέλνουν ανυποψίαστους πολίτες στην κόλαση. (Ολόκληρη η κριτική του neolaia.gr για τον πρώτο κύκλο της σειράς εδώ.)

Λίγα λόγια για την υπόθεση του «Hellbound»

Η σειρά με τα δυνατά γραφικά και την εντυπωσιακή πλοκή, εξιστορεί τη βίαιη δράση μιας ομάδας από δαίμονες, οι οποίοι κυνηγούν “αμαρτωλούς” πολίτες, τους οποίους έχουν προηγουμένως επισκεφτεί ουράνια όντα, που, με τη σειρά τους, έχουν ενημερώσει το θύμα για την ημερομηνία και την ώρα του θανάτου του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 지옥 (@netflix.hellbound)

Οι “βλάσφημοι” καταδικάζονται στην κόλαση του επέκεινα και η προφητεία αυτοεκπληρώνεται κάθε φορά, μηδενός εξαιρουμένου.

Μέσα σε αυτό το δυστοπικό κλίμα στο οποίο -εκ πρώτης -δε μοιάζει να υπάρχει σωτηρία, τάξη και νόημα, ένας πολίτης, ωσάν σύγχρονος Μεσσίας (Jeong Jin-soo), ηγείται ενός ταχύτατα αναπτυσσόμενου θρησκευτικού cult («Νέα Αλήθεια»), το οποίο «πατάει» στον φόβο της τιμωρίας και ευαγγελίζεται τον ερχομό της θείας δικαιοσύνης, δεδομένου ότι ο ανθρώπινος νόμος φαίνεται να έχει αποτύχει παταγωδώς.

Ο Yoo Ah-in ως «Jeong Jin-soo» στη νέα κορεάτικη σειρά «Hellbound» του Νetflix.

Ο πιλότος της σειράς έκανε πρεμιέρα στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο τον Σεπτέμβριο του 2021.

To cast της νέας τηλεοπτικής σειράς «Hellbound» απαρτίζεται από τους: Yoo Ah-in, Kim Hyun-joo, Chase Yi, Jeong Min Park, Jin-ah Won, Harrison Xu, Ryu Kyung-Soo, Ik-joon Yang και Do-yoon Kim. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Sang-ho Yeon, δημιουργό του μετα-αποκαλυπτικού θρίλερ του 2016, Train to Busan.

Το Squid Game, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου, έμεινε επί 46 συνεχόμενες ημέρες στην πρώτη θέση του Netflix.

Υπολογίζεται ότι 142 εκατομμύρια νοικοκυριά σε 94 χώρες παρακολούθησαν τη σειρά τον Οκτώβριο, ενώ έχει αποφέρει περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη στο Netflix.

Η πρώτη σεζόν της νέας μεταφυσικής σειράς, «Hellbound», έκανε πρεμιέρα στο Netflix την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου με έξι επεισόδια διαθέσιμα μέχρι στιγμής για streaming προβολή.

Ο δημιουργός του Squid Game είπε σε δηλώσεις του τα εξής: «Δεν είμαι τόσο πλούσιος. Δεν είναι ότι το Netflix μου έδωσε κάποιο μπόνους».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο σκηνοθέτης του Squid Game, Hwang Dong-hyuk, ενημέρωσε ότι έρχεται και δεύτερη σεζόν της νοτιοκορεάτικης σειράς.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη διαδικασία του σχεδιασμού της σειράς. Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε πότε και πώς θα γίνει η δεύτερη σεζόν», τόνισε.

Με πληροφορίες από Guardian

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;