Squid Game: Θα επιστρέψει με δεύτερη σεζόν - Τι αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς
Squid Game: Ήταν δίκαιο και πιθανότατα θα γίνει πράξη - Η σειρά θα επιστρέψει στο Netflix

Το Squid Game είναι η νέα σειρά φαινόμενο της Νέας Κορέας που έχει κάνει θραύση στο NetflixΣτη σειρά παρουσιάζονται εκατοντάδες απένταροι παίκτες, οι οποίοι δέχονται μια παράξενη πρόσκληση να συναγωνιστούν σε παιδικά παιχνίδια. Μέσα, τους περιμένει ένα δελεαστικό έπαθλο το οποίο είναι τεράστιο χρηματικό ποσό. Ωστόσο, η κατάκτησή του αποδεικνύεται μοιραία επικίνδυνη, αφού όποιος χάνει πεθαίνει.

Αυτή η δυστοπική σειρά που έγινε γρήγορα πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο κατάφερε να φτάσει και να ξεπεράσει την επιτυχία σειρών όπως το La Casa de Papel και το The Witcher, κάτι που ήταν αρκετό για να δώσουν στο Netflix αφορμή να ανανεώσει την σειρά για ακόμη μία σεζόν. Το δίκτυο δεν έχει ανακοινώσει επισήμως την επιστροφή του Squid Game με δεύτερη σεζόν, αλλά ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς, Hwang Dong-hyuk, σχεδόν μας ανακοίνωσε ότι η σειρά θα κάνει comeback.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης ο δημιουργός της σειράς δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Υπάρχει τεράστια πίεση, απαίτηση αλλά και αγάπη για μια δεύτερη σεζόν στο Squid Game, οπότε νιώθω πως δεν μας αφήνετε άλλη επιλογή. Θα υπάρξει δεύτερη σεζόν κι αυτή τη στιγμή τη σχεδιάζω στο μυαλό μου. Είναι πολύ νωρίς όμως να σας πω πότε και πώς θα συμβεί”.

Σύμφωνα με παλιότερες δηλώσεις του στο Variety ο δημιουργός του Squid Game δεν είχε αρνηθεί την δημιουργία της δεύτερης σεζόν, αλλά άφησε να υπονοηθεί πως θα αργήσει, καθώς θέλει να δημιουργήσει κάποια ταινία πριν επιστρέψει στην μικρή οθόνη. Παράλληλα, είχε δηλώσει ότι δεν είχε σκεφτεί και πολλά για την συνέχεια και ότι θα χρειαζόταν την βοήθεια και από άλλους σεναριογράφους, καθώς και κάποιου άλλου σκηνοθέτη.

Όσον αφορά την πλοκή της δεύτερης σεζόν, σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει τον προηγούμενο μήνα στην Times, ίσως η δεύτερη σεζόν της σειράς να επικεντρωθεί σε κάποιον άλλο χαρακτήρα. Και ποιος θα είναι αυτός; Ο άνθρωπος με την μαύρη μάσκα που συντόνιζε τα παιχνίδια.

Παρ’ όλα αυτά υπενθυμίζουμε ότι η σειρά δεν έχει ανανεωθεί επίσημα από το Netflix, οπότε είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για την πλοκή της δεύτερης σεζόν με σιγουριά.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
14'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
14'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;