Squid Game: Μία δοκιμασία της σειράς έγινε viral στο TikTok και τρία παιδιά κατέληξαν στο νοσοκομείο
Τρία παιδιά βρέθηκαν στο νοσοκομείο, αφότου επιχείρησαν ανταπεξέλθουν σε μία δοκιμασία του Squid Game που έγινε viral στο TikTok.

Το Squid Game είναι η νέα σειρά φαινόμενο της Νέας Κορέας που έχει κάνει θραύση στο NetflixΣτη σειρά παρουσιάζονται εκατοντάδες απένταροι παίκτες, οι οποίοι δέχονται μια παράξενη πρόσκληση να συναγωνιστούν σε παιδικά παιχνίδια. Μέσα, τους περιμένει ένα δελεαστικό έπαθλο το οποίο είναι τεράστιο χρηματικό ποσό. Ωστόσο, η κατάκτησή του αποδεικνύεται μοιραία επικίνδυνη, αφού όποιος χάνει πεθαίνει.

Η συγκεκριμένη σειρά έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ ένα από τα παιχνίδια έχει γίνει viral στο TikTok. Συγκεκριμένα, στο TikTok έχει γίνει viral η δοκιμασία που προβάλλεται στο 3ο επεισόδιο της σειράς και περιλαμβάνει τη χάραξη ενός σχήματος από ένα λεπτό φύλλο κηρήθρας, χωρίς αυτό να σπάσει.

Έτσι, τρία παιδιά από την Αυστραλία κατέληξαν σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ, προσπαθώντας να μιμηθούν την συγκεκριμένη δοκιμασία. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο με ένα φαινομενικά αθώο παιχνίδι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα μικρά παιδιά τραυματίστηκαν από τη βρασμένη ζάχαρη και είχαν έως και σοβαρά εγκαύματα και νευρικές βλάβες.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν σταμάτησαν στην Αυστραλία. Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα δημοσίευσε το ρωσικό δίκτυο RT, o 14χρονος Έιντεν Χίγκι ήταν ένα από τα παιδιά που εισήχθησαν τον τελευταίο μήνα στο νοσοκομείο λόγω της συγκεκριμένης δοκιμασίας, ενώ υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού στα πόδια του, καθώς είχε λιώσει ζάχαρη σε ένα φλιτζάνι που δεν έπρεπε να χρησιμοποιηθεί σε φούρνο μικροκυμάτων, με αποτέλεσμα στη συνέχεια αυτό να εκραγεί.

Επιπλέον, ο γιατρός του παιδιατρικού νοσοκομείου, Δρ. Έρικ Λα Χέι, δήλωσε ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις, καθώς έχουν καταγραφεί περιστατικά τόσο στο Περθ όσο και στη Μελβούρνη, ενώ οι επαγγελματίες στον τομέα της Υγείας στο Μπέρμιγχαμ και το Ηνωμένο Βασίλειο παρατήρησαν αύξηση σε αντίστοιχα περιστατικά μεταξύ παιδιών αυτή την εβδομάδα.

Συνεπώς, όπως γίνεται αντιληπτό η επιρροή της σειράς στον κόσμο και ειδικότερα στα παιδιά έχει αρχίσει να προκαλεί μεγάλο προβληματισμό, καθώς αυξάνονται επικίνδυνα περιστατικά που σχετίζονται με την σειρά.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
4'
63 - 53
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;