GNTM 4: Tα μοντέλα φωτογραφίζονται με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου τρώγοντας
GNTM 4: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας!

Το GNTM 4 έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς μετά τις επιστροφές παικτών και παικτριών αλλά και την αποχώρηση του Θάνου έχει διαμορφωθεί η τελική δεκάδα του φετινού διαγωνισμού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Έτσι, σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου όπως κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00 θα παρακολουθήσουμε μέσα από την συχνότητα του Star ακόμη ένα επεισόδιο GNTM 4, μετά το πέρας του οποίου θα είμασε ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό, καθώς θα έχουν μείνει 9 παίκτες και παίκτριες να διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model και το έπαθλο.

Υπενθυμίζεται ότι τα 10 μοντέλα που βρίσκονται ακόμη μέσα στο σπίτι του GNTM 4 διεκδικώντας την πρωτιά είναι τα εξής:

  • Κυβέλη
  • Ντίνος
  • Αγγαίος
  • Όλγα
  • Κωνσταντίνος
  • Ναπολέων
  • Αγάπη
  • Μαρία
  • Ειρήνη
  • Στυλιανός

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

GNTM 4: Ποιο είναι το σημερινό concept;

Σήμερα, Δευτέρα (22/11), το concept της φωτογράφισης που καθορίσει το top 9 του διαγωνισμού είναι αρκετά glamour. Ειδικότερα,
το θέμα έχει να κάνει με τους celebrities και πιο συγκεκριμένα, με το after party του Vanity Fair. Έτσι, τα μοντέλα θα αναπαραστήσουν διάσημους που μετά το after party μιας λαμπερής βραδιάς φοράνε τα καλά τους και πηγαίνουν για σάντουιτς σε μία καντίνα φυσικά.

Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως είναι το γεγονός πως τα μοντέλα θα φωτογραφηθούν στο πλάι της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου και θα λερωθούν με λάμψη και χάρη, όπως ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά το μοντέλο στο trailer.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Το trailer, μάλιστα, μας “αποκαλύπτει” πως η Ειρήνη επιλέγει να δώσει το disadvantage χωρίς δεύτερη σκέψη στην Κυβέλη, με την οποία στην αρχή του παιχνιδιού ήταν φίλες κάνοντάς μας να πιστεύουμε ότι έχει “γεννηθεί” μία νέα κόντρα μέσα στον διαγωνισμό. Έπειτα, βλέπουμε μερικά στιγμιότυπα από το πλατό, όπου μερικοί παίκτες και παίκτριες ακούν πολλά θετικά σχόλια, ενώ η Κυβέλη εξηγεί περισσότερα για το disagvantage στους κριτές που δεν βρίσκονταν στο πλατό.

Στο τέλος του επεισοδίου όμως κάποιος ή κάποια θα αποχωρήσει από το σπίτι του GNTM 4. Αν θέλεις να μάθεις κι εσύ ποιος/ποια δεν θα τα καταφέρει, συντονίσου σήμερα στις 21:00 στην συχνότητα του Star, για να μάθεις!

Δείτε το trailer εδώ:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;