GNTM 4 - Θάνος:
GNTM 4 - Θάνος: Όσα δήλωσε μετά την οριστική αποχώρησή του από τον διαγωνισμό.

Στο επεισόδιο του GNTM 4 που προβλήθηκε χθες Τρίτη (16/11) αποχώρησε οριστικά ο Θάνος, ο οποίος ήταν ένα από τα μοντέλα που τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσουν το έπαθλο. Μετά την οριστική αποχώρησή του από τον διαγωνισμό ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@star» το πρωί της Τετάρτης (17/11).

Μεταξύ άλλων το μοντέλο σχολίασε την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ του Ντίνου που ήταν επίσης ένα από τα μοντέλα που επέστρεψαν στο σπίτι του GNTM και της παλιάς του παρέας. Ο Ντίνος όπως είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο κατηγόρησε τον Στυλιανό, την Όλγα, τον Κωνσταντίνο, την Μαρία, την Αγάπη και τον Θάνο ότι πριν φύγει από το παιχνίδι τον μείωναν και του έκαναν bullying.

Ο Θάνος σχολιάζοντας το συγκεκριμένο περιστατικό δήλωσε:

“Ο Ντίνος ήρθε να προσβάλει, ήταν ειρωνικός και πικρόχολος”.

Και συνέχισε λέγοντας:

“Και οι δυο πλευρές είπαμε πολλά δεν ήμασταν καθόλου ήρεμοι. Ο Ντίνος ζήτησε να ανοίξουν οι κάμερες για να μας μιλήσει. Πούλησε σόου για να μείνει στο παιχνίδι. Χαρακτήρισα την Κυβέλη σαύρα γιατί προσπαθεί να προσαρμόζεται στο περιβάλλον που την περιτριγυρίζει για να περνάει πιο ανώδυνα. Εγώ δεν είμαι έτσι. Στεναχωρήθηκα με τον Ντίνο και εκνευρίστηκα με την Κυβέλη. Πριν δύο μήνες ήμασταν κολλητοί με τον Ντίνο και τώρα βγήκε να πει ότι του κάναμε bullying; Αν δεν ήταν μπροστά οι κάμερες η όλη συζήτηση θα ήταν σε πιο έντονο ύφος. Τώρα όλο αυτό έγινε επιτηδευμένα”.

Ακόμη, σχολιάζοντας την συμπεριφορά του Ντίνου είπε:

“Πιστεύω ότι ο Ντίνος έχει κόμπλεξ με τον Στυλιανό, γιατί ήταν πολύ καλύτερός του. είναι ότι ξαφνικά ο Ντίνος άρχισε να νιώθει λίγο άβολα με την παρέα, αλλά ποτέ δεν ξεκαθάρισε τους λόγους. Ήρθε δυο μήνες μετά να μας το πει. Όταν του έκαναν αυτά τα σχόλια, γελούσε και ανταπέδιδε. Κι εμένα μου έχει πει “κοιμάσαι σαν αρκούδα, σαν ζώο”, τι να κάνω; Να βγω να το πω στον κόσμο; Απλώς ο Ντίνος ήθελε να βγει πάνω από τον Στυλιανό, αυτό ήταν όλο”.

Δείτε όσα είπε ο Θάνος εδώ:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;