Rebelde: Μετά το video clip έχουμε το πρώτο trailer - Πότε κάνει πρεμιέρα στο Netflix
Rebelde: Η πρεμιέρα της σειράς πλησιάζει και εδώ θα δεις το πρώτο teaser!

Η σειρά-θρύλος των παιδικών μας χρόνων θα επιστρέψει ανανεωμένη στο Netflix μετά από σχεδόν 20 χρόνια απουσίας. Βέβαια, οι Ανυπότακτες Καρδιές ή αλλιώς Rebelde Way δε θα επιστρέψουν με το παλιό cast αλλά με φρέσκα πρόσωπα και όπως βλέπουμε στο πρώτο trailer η πλοκή θα είναι λίγο διαφορετική.

Αρχικά, κρίνοντας από όσα βλέπουμε στο trailer δε θα τραγουδάνε μόνο 4 άτομα, αλλά περισσότερα. Παράλληλα, βλέπουμε ότι οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου χωρίζονται σε γκρουπάκια και συμμετέχουν στο Battle of the Bands. Αξίζει να αναφερθεί ότι το trailer ανοίγει με δύο από τους πρωταγωνιστές να τραγουδούν ένα cover του Oops!…I did again της Britney Spears, το οποίο ανυπομονούμε να ακούσουμε βλέποντας την σειρά.

Βέβαια, εκτός αυτού παίρνουμε μία “γεύση” και από ένα νέο τραγούδι των Rebelde Way (και όχι, δεν εννοούμε αυτό που τραγούδησαν στο πρώτο video clip όπου μας “συστήθηκαν” οι νέοι πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες).

Επιπλέον, από το trailer γίνεται αντιληπτό ότι το Rebelde θα είναι αρκετά ανατρεπτικό και θα συνάδει σαφώς με το 2022, όταν και θα κυκλοφορήσει. Έτσι, στο trailer βλέπουμε πιο τολμηρές στυλιστικές επιλογές, πιο τολμηρές ερωτικές σκηνές, και φυσικά, queer representation όσον αφορά τα ζευγάρια της σειράς.

Η σειρά έρχεται στο Netflix στις 5 Ιανουαρίου 2022.

Δείτε το teaser trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;