Rebelde: Οι
Rebelde Way: Ξέρουμε πότε κάνει πρεμιέρα το remake στο Netflix - Αυτοί οι ηθοποιοί αποτελούν τη νέα γενιά των μαθητών και μαθητριών του Elite Way

Αν γεννήθηκες στη δεκαετία του 90, τότε σίγουρα κάθε μεσημέρι έβλεπες στην ΕΡΤ1 “Ανυπότακτες Καρδιές” (ή αλλιώς Rebelde Way), ήξερες απ’ έξω τα τραγούδια των Erreway και είχες κόλλημα με ένα από τα δύο (main) ζευγάρια της σειράς (Πάμπλο-Μαρίσα και Μανουέλ-Μία). Και για να μην τα πολυλογούμε αυτή η σειρά που έγραψε “ιστορία” στις αρχές 2000 θα αποκτήσει το δικό της remake, το οποίο έχει αναλάβει το Netflix.

Οι φήμες για την κυκλοφορία ενός remake του Rebelde Way είχαν “φουντώσει” τα τελευταία χρόνια, καθώς ολοένα και περισσότερες σειρές που μεσουράνησαν τα προηγούμενα χρόνια έρχονται στο προσκήνιο με δικό τους remake. Άλλωστε, χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν το Gossip Girl και το παλιότερο Dynasty. Έτσι, το Netflix μας ενημέρωσε τον Μάρτιο 2021 πως τον επόμενο χρόνο θα κυκλοφορήσει το remake της αγαπημένης σειράς. Ωστόσο, δεν μας είπε ημερομηνίες ούτε καν μήνα.

Ήρθε η στιγμή να μπει ένα τέλος στην αγωνία όλων μας όμως, γιατί πλέον ξέρουμε την ημερομηνία που θα δούμε τους νέους μαθητές και τις νέες μαθήτριες του Elite Way στο Netflix. Πιο συγκεκριμένα, πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε ένα video clip με τίτλο “Rebelde”, στο οποίο εμφανίζονται οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες της σειράς να τραγουδούν μέσα στο ανανεωμένο Elite Way.

Στο τέλος του video clip μάλιστα το Netflix αναφέρει πως η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιανουαρίου και ο ενθουσιασμός μας είναι ασυγκράτητος!

“Rebelde Way”: Το νέο cast του remake

Σε αυτό το remake του Netflix που θα είναι παραγωγή των Woo Films και Propagate και αναμένεται να το δούμε το 2022, θα γνωρίσουμε νέους πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες, που ακούγεται ότι θα είναι οι εξής: Azul Guaita, Sergio Mayer Mori, Andrea Chaparro, Jeronimo Cantillo, Franco Masini, Lizeth Selene, Alejandro Puente και Giovanna Grigio.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Azul (@azulguaita)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergio Mayer Mori (@smayermori)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝕬𝖓𝖉𝖗𝖊𝖆. (@andreaxchaparro)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FrAnco (@francomasini)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeronimo Cantillo (@jeronimocantillo)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alejandro Puente (@alejandroppuente)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giovanna Grigio (@gigigrigio)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;