Stranger Things: Κυκλοφόρησε νέο trailer - Οι τίτλοι των επεισοδίων της 4ης σεζόν
Για την 6η Νοεμβρίου, που είναι η ημέρα "Stranger Things", το Netflix μας επιφύλασσε νέο trailer για την 4η σεζόν, αλλά και την αποκάλυψη των τίτλων όλων των επεισοδίων αυτής της σεζόν.

Η 6η Νοεμβρίου είναι ημέρα αφιερωμένο στη sci-fi σειρά φαινόμενο του Netflix, “Stranger Things“. Η streaming πλατφόρμα αυτή την ημέρα γιορτάζει μία από τις πιο επιτυχημένες της σειρές και, φέτος, μας χάρισε ένα ακόμα teaser για την πολυαναμενόμενη 4η σεζόν της.

Το νέο teaser επικεντρώνεται στην μεγάλη, πλέον, Eleven, που την υποδύεται η Millie Bobby Brown, που μαζί με την οικογένεια των Byers έχει πλέον μετακομίσει στην Καλιφόρνια, για ένα νέο ξεκίνημα. Αυτό σημαίνει, νέα ζωή, νέα εμφάνιση, νέο σχολείο και φυσικά νέους φίλους. Επίσης, βλέπουμε και τον Will, έφηβος πια και αυτός να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα, όσο ο Mike στέλνει γράμματα στην Eleven και συνεχίζει να μένει πίσω στο Hawkins.

Προς το τέλος του trailer, όμως, βλέπουμε να γίνονται όλα άνω κάτω με πολλή δράση!

Το γνωστό και αγαπημένο μας cast που αποτελείται από τους Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke θα επιστρέψει. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah Ferguson, Cara Buono, και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast. Ενώ, θα υπάρξουν και οι νέες προσθήκες του Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel, και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως “Jaqen H’ghar” στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Το Netflix έδωσε, επίσης, στη δημοσιότητα και τους τίτλους των επεισοδίων της 4ης σεζόν. Αυτοί είναι οι εξής:

  1. The Hellfire Club,
  2. Vecna’s Curse,
  3. The Monster and the Superhero,
  4. Dear Billy,
  5. The Nina Project,
  6. The Dive,
  7. The Massacre at Hawkins Lab,
  8. Papa, και
  9. The Piggyback

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stranger Things Netflix (@strangerthingstv)

Μπορείς να δεις ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;