Μαρία Κορινθίου: Τι απάντησε στα επικριτικά σχόλια για το μπούστο της
Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με τα επικριτικά σχόλια που έλαβε για μια φωτογραφία που ανέβασε - «Θα το πω ωμά, προκαλώ γιατί έχω μεγάλο στήθος».

Μαρία Κορινθίου: «Θα το πω ωμά, προκαλώ γιατί έχω μεγάλο στήθος».

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που είχε γυριστεί πριν νοσήσει με κορονοϊό, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα σχολίασαν οι χρήστες των social media σχετικά με την φωτογράφισή της.

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη, μετά και την πρόσφατη περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Άλλος ένας λόγος είναι τα σχόλια που είχε δεχτεί η ηθοποιός το καλοκαίρι σε μια πόζα της δίπλα στη Madonna.

Για τα σχόλια για το μπούστο της, η Μαρία Κορινθίου δήλωσε:

«Έγινε θέμα για δύο ημέρες, είχα κάνει φωτογράφηση για τη σειρά ρούχων σε μια καφετέρια, στο καφέ αυτό υπήρχε μια ζωγραφιά της Madonna, η απεικόνιση της καθολικής Παναγιάς, πιάστηκαν από την εικόνα και μου έλεγαν να ντρέπομαι, είπαν πως βγήκα γυμνή και γιατί ποζάρω έτσι γυμνή δίπλα στην Παναγιά».

Kαι συνέχισε λέγοντας:

«Φοράω σταυρό και θα με κρίνουν γι΄αυτό, επειδή έχω πλούσιο ντεκολτέ, θα το πω ωμά, προκαλώ γιατί έχω μεγάλο στήθος. Έχω πολύ καλή σχέση με τα θεία, έχω μεγάλη αδυναμία στην Παναγία. Δεν είναι η πρώτη φορά που βγήκα έτσι φωτογραφία, δεν ήταν εικόνα, ήταν ζωγραφιά, να ήμουν μέσα στην εκκλησία, θα το καταλάβαινα. Υπήρξε υπερβολική χωρίς λόγο και αιτία. Με ένα τίναγμα του μαλλιού μου, ξέρω πώς να προκαλέσω, μπορώ αλλά δεν θέλω. Ξέρω ότι προκαλώ με το παρουσιαστικό μου, μπορεί να κατηγορηθώ πως φοράω ντεκολτέ. Μπορεί να μου πουν για το βλέμμα μου αλλά και ζιβάγκο να βάλω, κάποια πράγματα φαίνονται».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗔 𝗞𝗢𝗥𝗜𝗡𝗧𝗛𝗜𝗢𝗨 (@mariakorinthiou)

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;