Κωστής Μαραβέγιας για τον γάμο του:
Κωστής Μαραβέγιας: Ο τραγουδιστής μίλησε πρώτη φορά για τον κρυφό γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Κωστής Μαραβέγιαςχθες Τρίτη (2/11) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» με παρουσιαστές τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο. Στο πλαίσιο της συνέντευξής του ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μίλησε για την Τόνια Σωτηροπούλου, με την οποία ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο νησί της Ύδρας τον προηγούμενο μήνα.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τον γάμο τους, ο οποίος έμεινε μυστικός μέχρι την τελευταία στιγμή και όπως αποκάλυψε ο Κωστής Μαραβέγιας δεν ήταν σχεδιασμένος.

«Δεν ήταν κάτι σχεδιασμένο καιρό πριν. Ήταν ουσιαστικά ένα τριήμερο όπως αυτά που έχουμε κάνει στην Ύδρα. Στο ίδιο μέρος που μέναμε και αγαπήσαμε, παντρευτήκαμε. Πολύ σύντομα το αποφασίσαμε. Παραδοσιακή πρόταση γάμου έγινε. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, γιατί θα κάνετε το ίδιο και δεν θέλω…. Ήταν με ένα τραγούδι που μας συνδέει, με πολύ χιούμορ. Το νυφικό δεν το είδα πριν από τον γάμο. Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί είμαι ευσυγκίνητος. Ήταν μια στιγμή γεμάτη αγάπη και σηματοδοτεί μια νέα εποχή. Αυτό που είναι συγκινητικό είναι ότι αισθάνεσαι όπως την πρώτη φορά που βγήκες με τον άνθρωπό σου» , είπε χαρακτηριστικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maraveyas (@maraveyas)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη στιγμή που είδε την σύζυγό του ντυμένη νύφη περιγράφοντας την στιγμή με ένα σχεδόν ποιητικό τρόπο.

«Όταν την είδα πρώτη φορά νύφη, αισθάνθηκα σαν την πρώτη φορά που βγήκα μαζί της. Είναι η ίδια εικόνα. Είναι όλο πιο περιποιημένο, πιο φαντασμαγορικό, αλλά η ουσία είναι ακριβώς η ίδια. Είναι η συνάντηση, που είναι η απόλυτη ευτυχία των ανθρώπων. Είναι αλήθεια ότι ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Και είναι πολύ ευχάριστο γιατί ήταν μια προσωπική στιγμή» σημείωσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou)

Ακόμη, όταν ρωτήθηκε αν πρόκειται να πραγματοποιηθεί και θρησκευτικός γάμος, ο Κωστής Μαραβέγιας δήλωσε:

«Ένας γάμος φτάνει. Αν πας για δεύτερο ρισκάρεις να γίνει κάτι διαφορετικό. Γενικότερα καλό είναι να παντρεύεσαι μια φορά».

Χαρακτηριστική ήταν και η αντίδραση του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος έμαθε το νέο του γάμου τρεις ημέρες πριν την πραγματοποίησή του.

“Το έμαθε τρεις μέρες πριν. Έμεινε. Ο Πάνος είναι ένας άνθρωπος βαθιά συναισθηματικός και ευαίσθητος. Πραγματικά μοιράστηκε τη χαρά μου σε βάθος”, αποκάλυψε ο Κωστής Μαραβέγιας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou)

Τέλος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο πρώτο μήνυμα που του έστειλε η -πλέον σύζυγός του- Τόνια Σωτηροπούλου λέγοντας:

“Όταν το είδα είπε “Υπάρχει Θεός”. Δεν είμαι ο τύπος που θα κάνω το πρώτο βήμα. Μου έστειλε και μου είπε αν ήμασταν στην ίδια πτήση γιατί άκουσε να χτυπάει ένα κινητό με το Που να βρω μια να σου μοιάζει”.

Δείτε το επεισόδιο εδώ:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;