Joanne: Η νόσος Στάργκαρντ που επηρεάζει την όρασή της και η υποψηφιότητα για τη Eurovision 2022
Joanne: Όσα αποκάλυψε η νικήτρια του περσινού "The Voice" στο "The 2night Show".

Η Joanne, που το πραγματικό της όνομα είναι Ιωάννα Γεωργακοπούλου, είναι η περσινή νικήτρια του The Voice.Η Joanne ήταν χθες, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Showόπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νόσο Σταργκαρντ από την οποία πάσχει, αλλά και στην απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στη Eurovision 2022.

Η Joanne αναφερόμενη στην εκφυλιστική ασθένεια Σταργκαρντ που επηρεάζει την όρασή της είπε:

“Η νόσος Στάργκαρντ που έχω είναι ουσιαστικά εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και προκαλεί προβλήματα στην κεντρική όραση οπότε εγώ δεν μπορώ να εστιάσω πολύ καλά, βλέπω θολά, τα χρώματα δεν τα βλέπω πολύ έντονα. Είναι σα να έχεις πολλή μυωπία, μόνο που δεν υπάρχει κάποια θεραπεία. Λόγω του Voice με βρήκε ένα κέντρο ιατρικού βελονισμού που ασχολείται και με τη συγκεκριμένη νόσο και έχω δει βελτίωση. Επειδή επιδεινώνεται, το ότι πάει καλύτερα είναι πολύ σημαντικό.”

Έπειτα, η Joanne πρόσθεσε:

“Επειδή δεν είναι πάρα πολύ γνωστή στην Ελλάδα παίρνεις δύναμη και κουράγιο. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να σε παίρνουν τα πράγματα από κάτω. Σίγουρα το να το ακούσουν κάποιοι άνθρωποι που το περνούν, σίγουρα παίρνουν δύναμη. Να μην σε παίρνει τόσο από κάτω, που θα σε πάρει αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joanne (Ιωάννα Γεωργακοπούλου) (@its._joanne)

Τέλος, η Joanne αποκάλυψε πως η εταιρεία της, Μinos EMI, έχει ήδη καταθέσει το τραγούδι της προκειμένου η Joanne να είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2022:

“Καταθέσαμε ένα ποπ ανεβαστικό τραγούδι με έθνικ στοιχεία και ένα πολύ ωραίο μήνυμα”, είπε χαρακτηριστικά η Joanne στο Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε όσα είπε η Joanne στη συνέντευξή της:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;