Εισβολέας:
Εισβολέας: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η ψυχοθεραπεία και η άγνωστη κόντρα με το MadClip.

Χθες, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, ο Ηλίας Παπανικολός ή Εισβολέας όπως είναι γνωστός στο κοινό του, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του The 2night ShowΟ Εισβολέας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόντρα που είχε με το MadClipτην τραπ γενικότερα, τη δυσλεξία, αλλά και στην εποχή που πήγαινε σχολείο.

Αρχικά, ο Εισβολέας αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια λέγοντας πως ήταν δύσκολα, αλλά και την περίοδο που δίδαξε στιχομυθία σε παιδιά μέσα σε σχολείο.

“Έμεινα επτά χρόνια στην Α’ Γυμνασίου λόγω της δυσλεξίας. Έφαγα πολύ ξύλο από τους δασκάλους μου. Μετά ξεκίνησα να δουλεύω, πήγα σε σιδεράδικο, έγινα φούρναρης και μάγειρας. Δεν θεωρώ πρόβλημα τη δυσλεξία, αλλά ιδιαιτερότητα. Έχω δουλέψει με παιδιά σε ένα σχολείο, τους έκανα μαθήματα στιχομυθίας και εκεί κατάλαβα πόσο μπροστά είναι το μυαλό τους, όταν θέλουν ν’ ασχοληθούν με κάτι. Έχει υποχρέωση η κοινωνία να τα βοηθήσει. Μπορεί να είναι ένα παιδί “φωτιά” και ο άλλος να τη σβήνει. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν λίγο δύσκολα”,

Έπειτα, ο Εισβολέας μίλησε ανοιχτά για την ψυχοθεραπεία και τον τρόπο με τον οποίο τον βοήθησε.

“Είπα να μάθω ν’ αγαπώ και να εκτιμώ τον εαυτό μου και θα το μάθουν και οι άλλοι. Ήταν το μεγαλύτερο δώρο για τον εαυτό μου και το οφείλω στη Στέλλα. Στέλλα σ’ αγαπώ”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Εισβολέας.

Όσον αφορά την τραπ μουσική, ο Εισβολέας είπε:

“Δεν με νοιάζει τόσο ο σεβασμός από τους νέους καλλιτέχνες, αλλά να μπορείς να επικοινωνήσεις σε ανθρώπινο επίπεδο. Είμαστε όλοι άνθρωποι και βλέπουμε τον ίδιο ήλιο. Στην αρχή μας έσκασε λίγο όλο αυτό με την τραπ. Εγώ χαίρομαι για όλα αυτά τα παιδιά. Όλοι πρέπει να έχουμε ευθύνη για το τι λέμε και τι κάνουμε σε αυτή τη ζωή. Ναι μεν προβάλλει σεξισμό αλλά μη ξεχνάμε και το ρεμπέτικο το πολεμούσαν οι αστικοί. Είναι το ίδιο πράγμα… Μπορείς να ακούσεις σε ένα τραπ και ωραίους στίχους. Τα likes και τα views δεν τα πιστεύω.”

Τέλος, ο Εισβολέας αναφέρθηκε σε μία κόντρα που είχε με το MadClip, που όπως είπε ο ίδιος πρόλαβαν να λύσουν πριν το ατύχημα του νεαρού τράπερ.

“Με τον Mad Clip είχαμε μια κόντρα αλλά πάλι καλά το είχαμε λύσει το προηγούμενο καλοκαίρι. Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και τα είχαμε βρει. Να είναι καλά το παιδί εκεί που είναι, γιατί όλοι εκεί θα πάμε κάποια στιγμή. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, δυστυχώς στεναχωρηθήκαμε όλοι. Πάλι καλά που τα είχαμε βρει, γιατί θα είχα τύψεις. Είναι βλακείες να τσακωνόμαστε για τη μουσική, είναι παιδιάστικα πράγματα. Ας κάνουμε μουσική και να περνάμε καλά”, δήλωσε ο Εισβολέας.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Εισβολέας:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε κι αυτά:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;