Η Δανάη Μπάρκα απαντά για το «χοντρή παρουσιάστρια» του Ξιαρχό με τον πιο όμορφο τρόπο
Τι έγραψε η παρουσιάστρια απαντώντας στο προσβλητικό σχόλιο του Τάσου Ξιαρχό

Αφότου έδωσε σημεία ζωής χτες Δευτέρα, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο και κατέβασε στη συνέχεια, ο Τάσος Ξιαρχό έβαλε ξανά στο στόχαστρο τις γυναίκες που έχουν παραπάνω κιλά.

Συγκεκριμένα, στο τέλος του απολογητικού βίντεο, στο οποίο ανέφερε ότι επιχείρησε να αφαιρέσει τη ζωή του, ο χορογράφος άσκησε κριτική στη Δανάη Μπάρκα, χαρακτηρίζοντάς την «χοντρή».

Είπε χαρακτηριστικά στο τέλος του βίντεο: «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».

Το βίντεο του Ξιαρχό στo TikTok

 

Η νέα ανάρτηση Ξιαρχό και η απάντηση για τη Δανάη Μπάρκα

Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Δευτέρας (01/11), μετά την εξαφάνισή του, ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Λίγη ώρα μετά, ο χορογράφος έκανε δυο αναρτήσεις, απαντώντας, -μεταξύ άλλων- και για το απαράδεκτο σχόλιο που έκανε για τη Δανάη Μπάρκα.

«Η φράση για τη Δανάη Μπάρκα επειδή δε θέλω να παρερμηνευτεί. Δεν την είπα εγώ. Ένας φίλος της μου το είπε, που σήμερα με έκραξε».

Στο δεύτερο story, διατείνεται ότι «θέλει τεράστια δύναμη» η απόπειρα αυτοκτονίας και πως δεν πίστευε ποτέ ότι θα έκανε κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, αναφέρει ότι όσο ήταν λιπόθυμος, μιλούσε με γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια.

Αφού την ευχαρίστησε για τη στήριξη που του παρείχε, τόνισε ότι δεν θυμάται τίποτα από όσα της είπε.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα κάτι τέτοιο. Θέλει τεράστια δύναμη. Όσο ήμουν λιπόθυμος μιλούσα με μια γνωστή δημοσιογράφο-παρουσιάστρια. Διάβασα τώρα ό,τι της έγραφα και πραγματικά δεν τα θυμάμαι. Τα λόγια της με βοήθησαν πολύ και πολλές φορές έβλεπα ένα φως, μα όταν διάβαζα το μήνυμά της με βοηθούσε».

«Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη.

Όταν αποφασίστε να στείλετε σε κάποιον την ευχή «Εύχομαι να πεθάνεις» τότε να σκεφτείτε και να ζητήσετε αν όντως αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για αν τον λυπηθούν. Ε τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα. Όσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και την στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές.

Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».

Στη συνέχεια ο χορογράφος κατέβασε την ανάρτηση.

Τι απάντησε η Δανάη Μπάρκα για το «χοντρή παρουσιάστρια» του Ξιαρχό

Αργά το βράδυ, η Δανάη Μπάρκα έδωσε την απάντησή της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μιλώντας για αγάπη και τονίζοντας ότι «είμαστε όλοι μαζί».

«Καληνύχτα υπέροχοι τύποι μου. Είμαι τυχερή που έχω εσάς για διαδικτυακούς φίλους. Είμαι τυχερή που έχω βρει την καλύτερη παρέα για να κυνηγάμε το όνειρο του «καλύτερου κόσμου». Τα διάβασα όλα, τα έμαθα όλα, είμαι ενήμερη για όλα και σας ευχαριστώ. Τώρα πάω για ύπνο γιατί αύριο… πάω Δανάη κι έχουμε να περάσουμε ένα τέλειο πρωινό μαζί. Είστε σπουδαίοι. Η αγάπη, φέρνει αγάπη. Μην μισείτε κανέναν, ούτε τους βλάκες. Να αδιαφορείτε και να στέλνετε συμπόνια. Τα λέμε σε λίγες ώρες. Είμαστε όλοι μαζί», έγραψε η παρουσιάστρια.

 

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1 
  
 1