4 tips για τα πιο συγκλό diy φοιτητικά παρτάκια
Συμβουλές για ένα diy φοιτητικό πάρτυ που θα "γράψει" ιστορία!

Μετά από πολύ άγχος και διάβασμα για τις Πανελλήνιες 2021 ο στόχος σου επιτεύχθηκε και ζεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την φοιτητική ζωή για την οποία τόσα έχεις ακούσει. Από την άλλη πλευρά αν δεν είσαι πρωτοετής φοιτητής ή φοιτήτρια, έκανες ένα διάλειμμα από την φοιτητική ζωή τα δύο χρόνια και τώρα ετοιμάζεσαι να τη ζήσεις όμορφα κι ωραία.

Ένα πράγμα για το οποίο σίγουρα έχεις ακούσει όλους και όλες να αναφέρουν στην φοιτητική ζωή είναι τα εκπληκτικά party που γίνονται και πάντα δημιουργούν ιστορίες που όλοι και όλες θυμούνται για μια ζωή. Φυσικά, πολλά μαγαζιά διοργανώνουν legendary πάρτυ, αλλά πολλά από τα καλύτερα φοιτητικά πάρτυ διοργανώνονται από τους ίδιους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες στα σπίτια τους.

Αν ωστόσο δεν έχεις διοργανώσει ποτέ ξανά ένα τέτοιο, μην ανησυχείς! Έχουμε μερικά tips που θα “απογειώσουν” το φοιτητικό πάρτυ που ονειρεύεσαι να διοργανώσεις και όλοι/όλες όσοι/όσες έρθουν θα το θυμούνται για καιρό!

1. Μια θεματική ίσως;

Κάθε φοιτητικό πάρτυ που σέβεται τον εαυτό του έχει ένα θέμα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μπορεί να είναι ένα 80s ή 90s πάρτυ, όπου οι καλεσμένοι/καλεσμένες θα ντυθούν αναλόγως, ενώ η μουσική θα είναι αντίστοιχη. Ειδάλλως, μπορείς να κάνεις ένα Halloween party, αφού σαν θεματική έχει μεγάλη πέραση, το Halloween πλησιάζει και παράλληλα, υπάρχουν πολλοί και οικονομικοί τρόποι για να διακοσμήσεις το χώρο σου αντίστοιχα, ενώ όσοι και όσες έρθουν μπορούν εύκολα να βρουν κάτι για να φορέσουν και να είναι εντός θέματος.

2. Παιχνίδια

Φυσικά, ένα σημαντικό κομμάτι των φοιτητικών πάρτυ είναι τα παιχνίδια. Σε περίπτωση που ο χώρος το επιτρέπει μπορείς να δημιουργήσεις ένα αυτοσχέδιο beer pong championship. Θα χρειαστείς ένα σχετικά μεγάλο τραπέζι, πλαστικά ποτήρια, μπύρα, ένα μπαλάκι και καλή διάθεση. Φυσικά, αν είναι όντως championship, θα πρέπει να χωριστείτε σε ομάδες και η νικήτρια ομάδα να κερδίσει κάτι. Δεν είναι ανάγκη να κερδίσει κάτι μεγάλο, καθώς μπορεί αυτό να είναι για παράδειγμα μια εξάδα μπύρες. Άλλωστε, το beer pong γίινεται πιο πολύ για να περάσετε καλά.

Αν ο χώρος δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο μπορείτε να παίξετε κάτι πιο κλασικό όπως το Never Have I Ever, όπου οι παίκτες και οι παίκτριες λένε με τη σειρά Never Have i Ever (ή Ποτέ δεν…) και κάτι που έχουν κάνει. Όποιος/όποια το έχει κάνει, πίνει. Για παράδειγμα, αν ένας παίκτης ή παίκτρια πει Ποτέ δεν έχω πιει μπύρα στη ζωή μου, όποιος και όποια έχει πιει μπύρα στη ζωή του, πίνει.

Εναλλακτικά, μπορείτε να παίξετε θάρρος ή αλήθεια ή ακόμη και παντομίμα. Μάλιστα, αν το πάρτυ είναι θεματικό, μπορείτε να συνδυάσετε την παντομίμα με την θεματική του πάρτυ. Για παράδειγμα αν το πάρτυ έχει ως θεματική του το Halloween, μπορείτε να παίξετε παντομίμα με θέμα τίτλους από θρίλερ.

3. Και από διακόσμηση;

Η διακόσμηση ενός πάρτυ σε ένα σπίτι δε μπορεί να συγκριθεί με ένα πάρτυ σε ένα κλαμπ, αλλά ο χαμηλός φωτισμός σίγουρα μπορεί να δώσει την αίσθηση ενός κλαμπ. Αν μάλιστα βρεις μία δισμόμπαλα, το party mood σίγουρα θα “εκτοξευχθεί”. Το επόμενο βήμα που είναι σημαντικό να προσέξεις είναι φυσικά να διακοσμήσεις το χώρο σου με τρόπο που να θυμίζει την θεματική που έχεις θέσει. Επιπλέον, καλό θα ήταν αν κάνεις το πάρτυ στο σπίτι σου, όταν ετοιμάσεις το χώρο και τον διακοσμήσεις να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές, ώστε να αποφευχθούν οι ζημιές. Για παράδειγμα, αν έχεις κάποιο γυάλινο τραπεζάκι, μετακίνησέ το σε κάποιο χώρο που θα έχεις κλειστό.

4. Φαγητό

Όσον αφορά το φαγητό, κανείς και καμία δεν περιμένει να προσφέρεις καναπεδάκια και φαγητό υψηλών προδιαγραφών. Οπότε, θα σε συμβουλεύαμε να προμηθευτείς πολλά πατατάκια και ξηρούς καρπούς, που “ταιριάζουν” με το αλκοόλ, καθώς και τυροπιτάκια για λίγο πιο μετά που οι καλεσμένοι και οι καλεσμένες θα αρχίσουν να πεινάνε.

Τέλος, όσον αφορά τα ποτά, φυσικά και είναι σημαντικό να έχεις αγοράσει αρκετά πράγματα. Η ποιότητα δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο, καθώς είναι κοινό μυστικό ότι οι φοιτητές και οι φοιτήτριες δεν έχουν απαιτητικά γούστα. Αν όμως πιστεύεις ότι βάσει του budget σου δε μπορείς να καλύψεις όλα όσα θα πιείτε σε εκείνο το πάρτυ, μπορείς να ζητήσεις από τους φίλους και τις φίλες σου να φέρουν κάτι ανά δύο ή τρία άτομα. Δε θα τους κοστίσει πολύ και σίγουρα δε θα ξεμείνετε από ποτά.

Διάβασε κι αυτά:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1