And just like that...: Το
And just like that...: Πότε κάνει πρεμιέρα στο HBO Max;

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούσαν φήμες για την επαναφορά της αγαπημένης σειράς, Sex and The City, στη μικρή οθόνη. Κάτι τέτοιο δεν έμοιαζε απίθανο, καθώς πολλές σειρές, όπως τα Φιλαράκια και το Gossip Girl, που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία παλαιότερα επανήλθαν στις οθόνες μέσω του HBO Max. Έτσι, μία ακόμη σειρά που το HBO Max θα “ξαναζωντανέψει” στις οθόνες μας είναι το Sex and the City, που όπως μάθαμε τον Ιανουάριο που “έσκασε” η είδηση του comeback του στη μικρή οθόνη θα ονομάζεται “And Just Like That…”

Οι τρεις από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες του Sex and the City, η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis, αναμένεται να γυρίσουν στη σειρά υποδυόμενες η καθεμία το χαρακτήρα της, ενώ η Kim Cattrall, η οποία υποδύθηκε την θρυλική Samantha, έμεινε πιστή στις δηλώσεις της και δε θα τη δούμε στη σειρά.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του μεγάλου comeback, λοιπόν, τα γυρίσματα ξεκίνησαν και εμείς μάθαμε ότι εκτός από τις 3 παλιές φίλες στη σειρά έρχεται μία τέταρτη γυναίκα, που θα είναι η τέταρτη κολλητή φίλη της Κάρι Μπράντσο. Πρόκειται για την ντοκιμαντερίστρια Λίσα Τοντ Γουέξλεϊ, που θα την υποδυθεί η Άρι Πάρκερ. Ακόμη, στο καστ προστέθηκε και η βραβευμένη με Tony, Σάρα Ραμίρεζ, η οποία έγινε γνωστή από την επιτυχημένη σειρά Grey’s Anatomy, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο στη σειρά θα επιστρέψει και ο μεγάλος έρωτας της Κάρι, ο Mr Big.

Το “And Just Like That…” θα επικεντρώνεται στην φιλία αυτών των γυναικών, οι οποίες έχουν “κλείσει” τα 50 τους χρόνια και βρίσκονται ξανά στη Νέα Υόρκη με σύνθημα την φράση της Κάρι Μπράντσο «And just like that…».

Το HBO Max δημοσίευσε ένα νέο teaser της σειράς ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα το Δεκέμβριο. Παρ’ όλα αυτά δε γνωρίζουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία.

Δείτε το trailer:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;