Το (θρυλικό) Sex and the City επιστρέφει και εδώ θα δεις το πρώτο trailer
Το "Sex and the City" κάνει come back!

Εδώ και καιρό υπήρχαν φήμες πως η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία, το “Sex and The City”, θα επιστρέψει με νέα επεισόδια. Οι τρεις από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες του Sex and the City, η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis, δημοσιοποίησαν ένα πρώτο τρέιλερ της επερχόμενης σειράς στους λογαριασμούς τους στα social media, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο το makeover του Sex and The City.

Ωστόσο ο τίτλος τώρα θα είναι “And Just Like That…” με την Kim Cattrall, η οποία υποδύθηκε την Samantha, να μένει πιστή στις δηλώσεις της ότι δε θα επιστρέψει στη σειρά. Το trailer που αποτελείται από πλάνα της Νέας Υόρκης, αποκαλύπτει ελάχιστες λεπτομέρειες για τη νέα σειρά, ενώ σε μία εκ νέου δήλωση από τη εταιρεία της HBO Max WarnerMedia για την επαναφορά του Sex and the City στις οθόνες μας ειπώθηκαν τα εξής:

“(Η σειρά) θα ακολουθούσε την Carrie, τη Miranda και τη Charlotte στο ταξίδι από την περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα τριάντα τους, στην ακόμη πιο περίπλοκη πραγματικότητα των πενήντα”.

Και ενώ αναμένουμε την κυκλοφορία της σειράς, ας ρίξουμε μία ματιά στο πρώτο trailer:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;