Η Κάρι, η Σάρλοτ και η Μιράντα είναι και πάλι μαζί στην  πρώτη επίσημη εικόνα από το
Η πρώτη επίσημη φωτογραφία από το revival του "Sex and The City" είναι εδώ!

Το 2021 είναι η χρονιά των μεγάλων επιστροφών. Είδαμε μέσα από το HBO Max (Vodafone TV και STAR στην Ελλάδα) το πολυαναμενόμενο reunion από “Τα Φιλαράκια“, ενώ, πριν λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα, πάλι, στο HBO Max, η νέα σειρά που λαμβάνει χώρο στον κόσμο του “Gossip Girl“. Άλλη μία σειρά, που επιστρέφει δυναμικά είναι το “Sex and The City” και, μόλις, κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς.

Τον προηγούμενο μήνα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είχε μοιραστεί στο προφίλ της στο Instagram την επανένωση της Κάρι με τη Μιράντα και τη Σάρλοτ συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και θετικά σχόλια. Η φωτογραφία έγινε, αμέσως, viral και περιμέναμε να δούμε και πάλι τις τρεις ηθοποιούς στους ρόλους που τις έκαναν γνωστές. Κάτι που έγινε…

Όπως είναι ήδη γνωστό από τη σειρά θα απουσιάζει η Σαμάνθα, καθώς η Κιμ Κατράλ ήταν εντελώς αρνητική στο revival αυτό. Όμως, ο Mr. Big θα επιστρέψει για να αναστατώσει τη ζωή της Κάρι. Περιμένουμε να δούμε τι άλλο μας έχουν ετοιμάσει για την μεγάλη επιστροφή της σειράς που επηρέασε τις γυναίκες ανά τον πλανήτη και απελευθέρωσε τη σωστή αποτύπωση της γυναικείας σεξουαλικότητας στην τηλεόραση.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, λοιπόν, συνέχιζε να μας δίνει μικρά teases για την επιστροφή του “Sex and The City”… “And Just Like That” (όπως είναι ο τίτλος της νέας σειράς) μοιράστηκε μέσω Instagram με τους followers της, την πρώτη επίσημη φωτογραφία του HBO για το revival. Μέχρι αυτή την ώρα έχει συγκεντρώσει πάνω από 800.000 likes.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Στην εν λόγω φωτογραφία βλέπουμε τις Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κρίστιν Ντέιβις και Σαμάνθα Νίξον ως τις εμβληματικές πρωταγωνίστριες της σειράς, με άψογο στυλ και σε μία… διαφορετική (μετά από τόσο καιρό) Νέα Υόρκη.

Το “Sex and the City – And Just Like That” θα είναι μίνι σειρά, 10 επεισοδίων και ανυπομονούμε να ξεκινήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;