Britney Spears: Υπάρχει περίπτωση να παντρευτεί στην Ελλάδα - Τι ανέφερε στα social media
Η Britney Spears ετοιμάζεται να παντρευτεί ξανά και ίσως ο γάμος να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας!

Η περασμένη Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, ήταν μία πολύ όμορφη και σημαντική ημέρα για τη ζωή της αγαπημένης pop star, Britney Spears, καθώς η δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες αποφάσισε το τέλος της κηδεμονίας της τραγουδίστριας από τον πατέρα της, Τζέιμι, έπειτα από 13 χρόνια.

Έτσι, η Britney Spears πλέον απελευθερώθηκε από το καθεστώς κηδεμονίας του πατέρα της, το οποίο μετά τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μπορεί κανείς να πει ότι έμοιαζε περισσότερο με ομηρία. Και φυσικά, μετά την απελευθέρωσή της η Britney αποφάσισε να ζήσει όσα δεν της επιτρεπόταν να ζήσει τόσο καιρό.

Ένα από τα πράγματα που δεν επιτρεπόταν στη Britney Spears ήταν να παντρευτεί για δεύτερη φορά, αλλά αυτή την φορά με τον 27χρονο σύντροφός της, Sam Asghari. Φυσικά, πλέον η Britney ελεύθερη και μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο Sam, οι δυο τους ετοιμάζουν το γάμο τους. Σύμφωνα μάλιστα με ένα video που ανάρτησε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα από τα μέρη, όπου σκέφτονται να πραγματοποιήσουν το γάμο τους είναι η Ελλάδα. Βέβαια, υπάρχουν κι άλλα ειδυλλιακά μέρη που την ενδιαφέρουν, όπως η Ιταλία, αλλά αν τελικά η Britney παντρευτεί στα μέρη μας, η χαρά των φανς θα είναι απερίγραπτη.

Συγκεκριμένα, η pop star που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διακοπές στην Πολυνησία μαζί με τον σύντροφό της, όπου γιορτάζουν τη νίκη της στο δικαστήριο μετά την απομάκρυνση του πατέρα της από την εποπτεία της, ανέβασε στο Instagram ένα video και μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Έχουμε μια δυσκολία, ένα πραγματικά μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Δεν έχω ιδέα πού θέλω να παντρευτώ. Δεν ξέρουμε αν θέλουμε να παντρευτούμε στην Ιταλία ή την Ελλάδα, την Αυστραλία ή τη Νέα Υόρκη”.

 Τότε, ο Sam την παρότρυνε να ρωτήσει τους fans της λέγοντας:

“Γιατί δεν ρωτάς τους θαυμαστές;”.

Έτσι, η Britney Spears κατέληξε να ρωτάει τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές της ως εξής:

“Iσως πρέπει να ρωτήσω τους θαυμαστές που πρέπει να παντρευτούμε, νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα”.

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;