Πέντε ταινίες της Μόνικα Μπελούτσι που
Η εκθαμβωτική Μόνικα Μπελούτσι έχει γενέθλια και εμείς προτείνουμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς ταινίες της.

Η Μόνικα Άννα Μαρία Μπελούτσι όπως είναι ολόκληρο το όνομά της γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 1964 στην Ούμπρια της Ιταλίας, αλλά μεγάλωσε στο Σαν Τζιουστίνο. Από μικρή ηλικία και πιο συγκεκριμένα από την ηλικία των 13 έγινε αντιληπτή η ομορφιά της και έτσι, έκανε τα πρώτα της βήμα στο χώρο του μόντελινγκ. Μάλιστα, το μόντελινγκ ήταν ο λόγος για τον οποίο αρκετά χρόνια αργότερα εγκατέλειψε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια.

Συγκεκριμένα, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite Model Management η εκθαμβωτική Μόνικα Μπελούτσι θέλησε να αφοσιωθεί στο μόντελινγκ και έτσι μετακόμισε στο Μιλάνο, εγκαταλείποντας τις σπουδές της. Το 1989 “άνοιξε” τα φτερά της και εκτός Ιταλίας, καθώς άρχισε να δουλεύει ως μοντέλο και στο Παρίσι αλλά και στη Νέα Υόρκη. Μεταξύ άλλων, πόζαρε για τον οίκο Dolce & Gabbana, αλλά και τη γαλλική έκδοση του περιοδικού μόδας Elle.

To 2001, φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Esquire, το 2003 φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Maxim, ενώ το Men’s Health την συμπεριέλαβε στη λίστα με τις “100 Πιο Καυτές Γυναίκες Όλων Των Εποχών” στη θέση 21. Παράλληλα, την ίδια χρονιά, δύο εθνικές εφημερίδες την χαρακτήρισαν ιταλικό sex symbol. Στα 57 της πλέον χρόνια η Μόνικα Μπελούτσι θεωρείται μία από τις πιο σέξι και εκθαμβωτικές γυναίκες όχι μόνο στην Ιταλία, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2004, όταν ήταν έγκυος στην κόρη της, Ντέβα, φωτογραφήθηκε γυμνή για την ιταλική έκδοση του Vanity Fair. Αυτός ήταν ο τρόπος της να δείξει την αντίθεση της στην ιταλική νομοθεσία και την απαγόρευση δωρεάς σπέρματος, ενώ φωτογραφήθηκε ξανά για το ίδιο περιοδικό το 2010, ούσα έγκυος στη δεύτερη κόρη της. Από το 2006 μέχρι το 2010, η Μπελούτσι ήταν το πρόσωπο των προϊόντων του οίκου Dior.

Το 2012, έγινε το πρόσωπο του οίκου Dolce & Gabbana, ενώ τον Φεβρουάριο του 2016, φωτογραφήθηκε για το ιταλικό GQ. Την άνοιξη του 2019, περπάτησε για τον οίκο Dolce & Gabbana στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο.

Η Μόνικα Μπελούτσι όμως δεν κατέκτησε μόνο το χώρο της μόδας, αλλά και του κινηματογράφου έχοντας υποδυθεί πολλούς ρόλους και έχοντας κάνει το πέρασμά της από τεράστιες παραγωγές, όπως το Matrix και ο James Bond. Μάλιστα, όσον αφορά το ταλέντο της στην υποκριτική, το 2003 βραβεύτηκε με το βραβείο Nastro d’ Argento β’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της ως Alessia στο Remember me, My love, ενώ το 2006 υπήρξε κριτής στο 59ο Φεστιβάλ των Καννών. Τέλος, το 2009, κέρδισε το βραβείο World Actress Award στο Women’s World Award.

Ακολουθούν μερικές ταινίες της Μόνικα Μπελούτσι, που αξίζει να δεις!

1. Malena

Σ’ ένα σικελικό χωριό του 1942, ο 13χρονος Ρενάτο ερωτεύεται τη Μαλένα, χήρα ενός στρατιώτη, που η ομορφιά της προκαλεί τη ζήλια των γυναικών, αλλά και την κακεντρέχεια των ανικανοποίητων ανδρών.

2. Πόσο μ’ αγαπάς;

Ένας υπάλληλος που κέρδισε το Λόττο προτείνει σε μια πανέμορφη πόρνη να μείνει μαζί του για € 100.000 το μήνα μέχρι να του τελειώσουν τα χρήματα. Εκείνη δέχεται, σύντομα όμως νοσταλγεί τις νύχτες της πορνείας, ενώ τη διεκδικεί ο προστάτης και εραστής της, ένας γκάνγκστερ που θέλει να παρουσιάζεται ως πολύ κακός.

3. Διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης

Ένα στέλεχος επιχειρήσεων βρίσκει το κλειδί του διαμερίσματος μιας παλιάς ερωμένης του, αλλά εκεί ανακαλύπτει μια άλλη γυναίκα που ντύνεται και συμπεριφέρεται όπως η πρώην φιλενάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα γυρίσματα αυτή της ταινίας το 1996 η Μόνικα Μπελούτσι γνωρίστηκε με το δεύτερο σύζυγό της, Βενσέν Κασέλ, με τον οποίο απέκτησαν δύο κόρες.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

4. Irreversible

Μια γυναίκα βιάζεται κτηνωδώς έπειτα από ένα πάρτυ. Ο άντρας της και ένας φίλος του αναζητούν τον ένοχο σε ένα γκέι μπαρ και λιώνουν τα μούτρα ενός πελάτη, σε μια «μη αναστρέψιμη» ιστορία που βλέπουμε από το τέλος προς την αρχή. Μια ταινία που έγινε για να προκαλέσει το θεατή, με σκηνές απίστευτης ωμότητας και βίας, όπως ο 8λεπτος σε διάρκεια βιασμός της ηρωίδας.

5. Οι Εποχές του Έρωτα

Τρεις αυτοτελείς ιστορίες με πρωταγωνιστές έναν φιλόδοξο δικηγόρο, έναν μεσήλικα τηλεοπτικό παρουσιαστή και έναν ώριμο ιστορικό περιγράφουν τις διαφορετικές εποχές του έρωτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;